manufacturing location with machines
Productie

IT oplossingen en beheer voor de maakindustrie

  • Voorraadbeheer
  • Cyber Security
  • Cloud & WiFi
  • RFID & Scanning

Door digitalisering worden productieprocessen steeds sneller, efficiënter en er wordt meer geproduceerd. Maar er is ook een keerzijde; de kans op een hack is sterk toegenomen. De IT-infrastructuur dient zodanig te zijn ingericht dat het deze veranderingen kan faciliteren en data beveiligd wordt.

CaptureTech heeft ruime ervaring in het digitaliseren, optimaliseren en beheren van (logistieke) werkprocessen en IT-omgevingen. Met als resultaat dat organisaties productiever worden en mensen meer plezier aan hun werk beleven.

Three Gibson guitars on display

Gibson logo
“CaptureTech overtuigde ons met een erg duidelijk verhaal en hun internationale oriëntatie, niet onbelangrijk voor een bedrijf met wortels in de Verenigde Staten. Mede door de vlotte communicatie was de keuze snel gemaakt.”

Natasja Janssen, Director Human Resources EMEA

Bekijk case

Office workeer on a secured laptop

Professionele IT Security

De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: stilgelegde productie en leveringen, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van klanten of medewerkers.

Veel bedrijven worstelen met hoe ze hun cybersecurity moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Met CaptureTech Cyber Shield nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand.

CaptureTech Cyber Shield

CaptureTech Protect support medewerkers op kantoor

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschik je altijd over een complete IT-support service voor je personeel.

☎ 0252 241542

Verhoog productiviteit en werkplezier met slimme technologie

Vertrouwd door

Meer informatie of een afspraak maken?

Ervaren IT experts staan voor je klaar en komen graag en vrijblijvend bij je langs.

+31 252 241 544
[email protected]

Of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close