Mobiele werkplek trolley magazijn

Mobiele werkplek trolley

Efficiënter werken in je magazijn met verbeterde ergonomie voor je medewerkers.

  • Goederenontvangst
  • Verzending
  • Voorraad tellingen
  • Kwaliteitscontrole
  • Retouren

Mobiele werkplekken in magazijn of productie

Medewerkers in je magazijn of productielocatie leggen heel wat kilometers af. Ze lopen van de labelprinter, naar de goederen, naar waar de barcode scanner is achtergelaten, terug naar de printer, naar de computer waar de WMS of ERP desktop applicatie draait, enzovoort. Met de mobiele werkplek trolley verwijder je veel van deze onnodige bewegingen. De gebruiker heeft alle benodigde apparatuur bij de hand op een verrijdbare kar, die ze steeds met zich meenemen naar de plek waar ze moeten zijn.

Je vermindert niet alleen loopbewegingen, maar voorkomt ook de kans op fouten. Met een labelprinter op een centrale plek zullen medewerkers namelijk vaak meerdere labels tegelijk printen en die meenemen naar verschillende locaties. Hierdoor ontstaat het risico dat ze deze per ongeluk op de verkeerde goederen, pallets of locaties plakken.

Modulair en ergonomisch

De mobiele werkplek trolleys zijn ergonomisch ontworpen zodat je niet alleen de productiviteit verhoogd, maar ook het werkplezier voor je mensen. Ze kunnen modulair worden opgebouwd voor een oplossing op maat en er is keuze uit vier trolley types. Het robuuste ontwerp maakt de trolley hufterproof, en je kunt rekenen op onsite support en custom-made configuraties. Bovendien zijn er meerdere accubeveiligingen ingebouwd om de levensduur te verlengen.

Mobiele werkplek trolley bij fine dining & living
Klantcase

Fine Dining & Living

“De mobiele werkplek trolley is uitgerust met een weegschaal, labelprinter en computer en zorgt ervoor dat we die naar de goederen kunnen meenemen waardoor de goederenontvangst nu veel sneller gaat.”

Senne Lauwers
Warehouse Manager

Bekijk case

Mobiele werkplek voor koel- en vrieshuizen

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor koel- en vriesomgevingen? Ook bij deze cold storage magazijnen kun je kiezen voor de mobiele werkplek trolleys van CaptureTech. Door de extra verwarmde elementen en meerdere warmtesensoren met alarmfuncties zijn onze koel- en vriestrolleys de beste keuze voor veilig en langdurig werken in deze specifieke omstandigheden.

Dankzij een extra temperatuursensor zal de accu pas beginnen met laden bij een accutemperatuur van 5° C. Hierdoor heeft de accu een optimale levensduur. Gebruik de mobiele werkplek trolley in je koel- of vrieshuis in combinatie met bijvoorbeeld de verschillende robuuste scanners, heftruckterminals en tablets die geschikt zijn voor dergelijke omgevingen.

Mobiele werkplek trolley XL

Extra veel ruimte met de XL-Trolley

Voor langere werksessies en nog intensiever gebruik kunnen de mobiele werkplek trolleys worden uitgevoerd met extra werkruimte en een grotere accucapaciteit. Ook kun je met de XL-trolley meerdere printers aansluiten voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld kleine barcodes en A4 labels. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte en flexibiliteit om je werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Probeer mobiele werkplek gratis uit

Benieuwd of de mobiele werkplek trolley je wellicht kan helpen met het efficiënter maken van je processen? Vraag een testmodel aan en probeer de trolley twee weken gratis uit. Hierdoor kun je zelf testen in je eigen omgeving hoe je de trolley zo goed mogelijk kunt inzetten. Vul het formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

bas jansen
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close