ICT logistiek

Optimalisatie van logistieke processen

CaptureTech zorgt voor de automatisering van logistieke- en bedrijfsprocessen in Nederland en België. Dat doen we met hardware en software oplossingen, eigen systemen en producten waar automatische identificatie technieken als barcode, RFID en Voice Recognition onderdeel van uitmaken.

Logistieke automatisering
Analyse & Advies

Optimaliseer je logistiek proces

Wij starten ons logistieke advies met een intensief vooronderzoek op locatie. In jouw magazijn of warehouse observeren wij onder andere de huidige processen. Op basis van het vooronderzoek ontvang je een voorstel voor procesoptimalisatie.

Hoe zetten wij zo’n optimalisatie op? Met slimme software en automatische identificatie technieken.

Vrijblijvend advies

CaptureTech Connect Software Dashboard RFID systeem
Software

Inzicht in data & grip op logistieke processen

Met de software van CaptureTech stuur je gebruikers op de werkvloer aan. Bij processen als ontvangst, verplaatsen, orderpicking en voorraad tellen ontvangen gebruikers heldere taken op basis van data uit jouw ERP. Ook meet je de prestaties van je personeel, beheer je mobiele (scan)apparatuur en krijg je inzicht in knelpunten die je helpen met het optimaliseren van je werkprocessen.

CaptureTech Connect
Voer de logistieke taken op de werkvloer efficiënt uit en krijg volledig inzicht

CaptureTech Insight
Krijg 100% inzicht in je verzamelde data

CaptureTech Check
Beheer al je mobiele apparaten in één overzicht

Hardware

CaptureTech werkt samen met de grootste hardware fabrikanten Honeywell, Zebra, Datalogic en ProGlove. Onze software ondersteunt de scanners, heftruckterminals, printers en andere mobiele apparatuur van deze vier merken. Op basis van jouw wensen en doelstellingen adviseren we welke hardware het best aansluit op je processen. Daarnaast kunnen we het complete WiFi-beheer uit handen nemen. Als partner van Cisco Meraki hebben we de kennis en expertise in huis om elke implementatie tot een succes te maken.

CaptureTech Check software on a laptop
Service: Implementatie van begin tot eind

Quickscan

CaptureTech heeft de logistieke processen al voor 400+ omgevingen geoptimaliseerd. Daarbij zijn automatische identificatie technieken zoals barcode scanning, voice of RFID ingezet, in combinatie met CaptureTech’s logistieke software. Onze oplossingen maken vaak onderdeel uit van het totale ICT netwerk. Ook op dit gebied kan CaptureTech je ondersteunen en volledig ontzorgen. Zo brengt een ICT Quickscan je huidige netwerk in kaart en geeft hierover aanbevelingen en analyseert mogelijke risico’s.

Onze experts geven je een gedegen advies over hoe je logistieke processen verder kunt verbeteren.

Service

Met circa 65 medewerkers helpen wij dagelijks onze klanten met logistieke en IT vraagstukken. Variërend van logistiek / ICT consultants, projectmanagers, technisch specialisten, Auto ID experts, netwerkbeheerders en servicedesk support medewerkers.

Door onze ISO9001 certificatie zijn wij in staat een deel, of je gehele ICT netwerk te beheren. Van mobiele devices, scanners, wifi in magazijn of kantoor tot het gehele server beheer. Dit al dan niet in de cloud, inclusief werkplek beheer met Office365.

  • Mobile Device Management
  • Managed Network & Infrastructure Services
  • WiFi en Cloud services
  • Patching & Monitoring
CaptureTech Protect Screen on a laptop
Service

Jouw mobiele apparatuur veilig en topfit

CaptureTech Protect is de oplossing voor beheer op afstand, het optimaal inzetbaar en up-to-date houden van uw robuuste mobiele apparatuur en Wifi infrastructuur.

Volledig outsourcen: Wij zijn specialist in het complete beheer zodat de inzetbaarheid en snelheid van uw essentiële systeem onze verantwoording wordt. CaptureTech Protect zorgt ervoor dat u optimaal rendement krijgt van uw investering tegen de laagste kosten.

Meer over Protect

Onze logistieke klanten

Professioneel advies, een demo of offerte?

Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close