Labelprinters worden ingezet om snel en eenvoudig producten, locaties, pallets, pakketten, zendingen of andere items snel en eenvoudig te kunnen voorzien van een productlabel, barcode, verzendlabel of RFID tag. Wij leveren en implementeren labelprinters van uitsluitend A-merken als Zebra, Honeywell en Toshiba. Als lokale partner van deze internationale bedrijven zijn we opgeleid en gecertificeerd om deze producten niet alleen te leveren, maar ook te onderhouden. Bovendien leveren we ook labels en tags. Zo kun je voor al je printbenodigdheden bij ons terecht.

Industriële barcode printer

Industriële labelprinters

Industriële printers zijn ontworpen voor ruwe en veeleisende omgevingen en van middelgrote tot grote volumes. Met robuuste duurzaamheid en toekomstbestendige aanpasbaarheid, zijn onze gebruiksvriendelijke industriële labelprinters ontworpen om 24/7 betrouwbaarheid te bieden. Dit maakt het eenvoudig om dagelijks grote aantallen barcodes, labels en RFID tags te printen.

Zebra desktop labelprinter

Desktop printers

Desktop printers zijn compact, eenvoudig te bedienen en bieden alle duurzaamheid die je nodig hebt voor het printen van kleine tot middelgrote volumes. En met een type desktop printer voor elk prijspunt, hoef je geen prestaties op te offeren voor kostenbesparingen. Of je nu barcodelabels, bonnen, of RFID tags wilt printen. Er is een desktop printer die perfect is voor iedere toepassing.

 

mobiele labelprinters voor orderpicking

Mobiele labelprinters

Mobiele printers verhogen de productiviteit en nauwkeurigheid van medewerkers omdat ze barcode labels, ontvangstbewijzen en RFID tags printen op het punt waar ze die moeten toepassen. Ze nemen de lichtgewicht en compacte labelprinters eenvoudig overal mee naartoe via verschillende soorten handige draagbanden en zijn ontworpen voor efficiënt printen van labels van hoge kwaliteit. Mobiele labelprinters worden ingezet in retail, gezondheidszorg, warehousing en logistiek en zijn beschikbaar met een groot aantal accessoires zoals opladers, bevestigingskits voor heftrucks of karren, extra accu’s en cases voor extra bescherming.

Printer Protect

Met onze CaptureTech Protect service weet je zeker dat je werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Je krijgt tot wel 24/7 support van onze IT specialisten die steeds op afstand kunnen meekijken via het Mobile Device Management systeem en zo oplossingsgericht advies kunnen geven, diagnoses stellen en herconfiguraties en herinstallaties van software kunnen uitvoeren. Bovendien heb je een onderhoudscontract waardoor je defecten kunt laten oplossen door onze engineers waarbij we steeds alle uitgevoerde acties rapporteren.

Barcode labelprinter in een magazijn

We zijn gecertificeerd service partner van Zebra, Honeywell en Toshiba Tec, wat betekent dat onze mensen uitgebreid getraind zijn om te werken met de industriële printers, desktop printers en mobiele labelprinters van deze merken. Ook behoort ondersteuning op locatie tot de mogelijkheden.

Zebra printers
Blog

Hoe kies je de juiste printer?

Als je op zoek bent naar een labelprinter is het belangrijk om de juiste printer voor de juiste toepassing te kiezen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door 5 vragen te stellen.

Bekijk de vragen

Beheer labelprinters met SOTI Connect

Voorkom kostbare downtime van je printers en vereenvoudig het beheer met SOTI. Zo verlaag je de TCO van labelprinters. SOTI Connect is een zeer flexibele software tool waarmee beheerders printers kunnen configureren, bijwerken en beheren vanaf een centrale locatie. Met de flexibele, datagestuurde architectuur kunnen we snel nieuwe printers implementeren.

Download factsheet

Factsheet SOTI MobiControl Connect Zebra labelprinters MDM

Start met vragen om advies

Ben je op zoek naar nieuwe printers en weet je wel ongeveer wat je nodig hebt, maar wil je eens navragen wat er allemaal mogelijk is? Onze specialisten geven vrijblijvend en merkonafhankelijk advies over labelprinters. Vaak kunnen ze je in een eerste gesprek al op weg helpen. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Start met vragen om advies

Ben je op zoek naar nieuwe printers en weet je wel ongeveer wat je nodig hebt, maar wil je eens navragen wat er allemaal mogelijk is? Onze specialisten geven vrijblijvend en merkonafhankelijk advies over labelprinters. Vaak kunnen ze je in een eerste gesprek al op weg helpen. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van den Brink Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close