CaptureTech Protect Screen on a laptop

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl is de Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing die je zichtbaarheid en controle geeft over waar je bedrijfskritische mobiele apparaten zijn, wat ze doen, hoe ze presteren en welke beveiligings- of compliance-risico’s ze lopen.

 

SOTI MobiControl software screen shot

Beheer al je apparaten

  • Implementeer eenvoudig apps op smartphones.
  • Registreer en lever nieuwe tablets in het veld.
  • Volg de locatie van robuuste apparaten.
  • Identificeer en neutraliseer beveiligingsrisico’s voor de Internet of Things (IoT) endpoints.
  • Bescherm kritieke gegevens die zijn opgeslagen op mobiele apparaten.
  • Minimaliseer downtime van apparaten zodat veldwerkers productief blijven.

 

SOTI XTreme Technology

SOTI MobiControl is voorzien van SOTI XTreme Technology. Deze nieuwe feature optimaliseert de datacommunicatieprestaties voor organisaties met beperkte bandbreedteverbindingen naar hun afgelegen magazijnen, distributiecentra en winkels. SOTI XTreme Technology vermindert de tijd die nodig is om apps en gegevens naar je mobiele apparaten op afstand te distribueren. Verbeter de bedrijfsefficiëntie en klanttevredenheid met 10X snellere datalevering.

SOTI XTreme Hub communiceert rechtstreeks met SOTI MobiControl vanaf verspreide locaties om data en app transfers te ontvangen, in plaats van elk individueel Android apparaat. Individuele apparaten krijgen de opdracht om nieuwe updates rechtstreeks van de SOTI XTreme Hub te verwerven. Dit vermindert het aantal keren dat nieuwe data en apps over de beperkte verbinding van een organisatie moeten worden verzonden aanzienlijk, en verkort de tijd die nodig is om data en app implementaties over grote aantallen Android toestellen te voltooien met wel 60%.

CaptureTech Connect mobile application on a handheld device ICT logistiek

SOTI MobiControl partner

Als officiële partner van SOTI MobiControl implementeren wij hun Mobile Device Management oplossing bij onze klanten. De software is een betrouwbare Cloud oplossing voor volledig overzicht van al je (mobiele) apparatuur. Tablet computers, heftruck terminals, mobiele scanners en meer. Alles kan je eenvoudig beheren vanuit één overzichtelijke tool.

Maak je al gebruik van SOTI MobiControl en ben je op zoek naar een betrouwbare IT partner die je helpt met alles uit deze software te halen? Of wil je juist taken uitbesteden? Of overstappen van een andere MDM tool? Onze IT’ers hebben ruime ervaring met het helpen overstappen, integraties realiseren met andere software en onze IT servicedesk is 24/7 beschikbaar.

MDM van SOTI MobiControl

In warehouses, distributiecntra, productielocaties, op kantoor of tijdens transport wordt veelal gebruik gemaakt van mobiele apparatuur. Om onderbrekingen of zelfs stilstand van essentiële processen te voorkomen moeten deze devices gemonitord worden zodat deze altijd functioneren en opgeladen zijn. Dat kan alleen als alle apparaten goed worden geconfigureerd en regelmatig worden geüpdatet.

Met Mobile Device Management van SOTI beheer je alle mobiele apparaten in je organisatie. En dat worden er elke dag meer. Laptops, tablets, mobiele telefoons, scanners of voice terminals, zijn onmisbaar geworden in onze organisaties.

Lees hier hoe dat werkt

Vraag een demo aan

Laat één van onze ervaren specialisten je meenemen door alle mogelijkheden van de SOTI MobiControl software in een gratis en vrijblijvende demonstratie. Vul het formulier in om een Teams call te plannen of maak direct een afspraak door te bellen naar: +31 252 241544

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close