Fortinet logo

Fortinet netwerkbeveiliging

Met ForitiGate firewalls van Fortinet zorgen we dat je netwerk, applicaties en gegevens goed zijn beschermd tegen de meest geavanceerde bedreigingen. Hieronder valt Secure Networking met geïntegreerde functies zoals SD-WAN, switching en draadloos, en 5G.

FortiGate is een van de meeste gebruikte firewalls ter wereld en is geschikt voor zowel kleine als grote netwerken, van datacenter tot thuisnetwerk. Fortinet gebruikt voor deze firewalls een speciale gepatenteerde architectuur die niet alleen zorgt voor betere prestaties, maar ook een lager stroomverbruik dan andere firewalls.

Fortinet Fortigate cyber security

Erkende Fortinet partner

Als erkende Fortinet partner worden onze medewerkers uitgebreid en regelmatig getraind en gecertificeerd door Fortinet. Bovendien hebben ze ruime ervaring in het implementeren, beheren en onderhouden dergelijke oplossingen. Zowel voor kleine als grote organisaties en met netwerken voor kantoren, magazijnen en productielocaties.

Fortinet fortigate stack wifi network security

Een beheerd netwerk

Onze gecertificeerde netwerkspecialisten nemen een proactieve aanpak bij het identificeren en aanpakken van beveiligingsrisico’s. We houden voortdurend toezicht op potentiële bedreigingen, monitoren je netwerk en zorgen ervoor dat je beveiliging up-to-date is.

wifi meting in magazijn

WiFi Site survey

Bij een WiFi site survey komt één van onze WiFi netwerkspecialisten op jouw locatie de signaalsterkte, gegevensoverdracht en interferentie meten in het beoogde dekkingsgebied. Nadat we het WiFi-onderzoek hebben uitgevoerd en een grondige analyse hebben gedaan, ontvang je een gedetailleerd rapport met alle verzamelde gegevens en waardevolle aanbevelingen voor vervolgstappen. Daarin doen we ook voorstellen voor de beste WiFi apparatuur van Cisco Meraki, Extreme Networks en Fortinet voor jouw magazijn, distributiecentrum, productieomgeving en/of kantoor.

WiFi Meting

Wifi meting in warehouse
Blog

De perfecte WiFi in jouw warehouse

Hoe optimaliseer je de WiFi-prestaties in jouw magazijn? In deze blog lees je wat de voornaamste factoren zijn die storingen veroorzaken en geven we handige tips..

Warehouse WiFi

WiFi meting, offerte of meer informatie?

Ons ervaren team van logistieke consultants, IT’ers en netwerk security specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je jouw wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren en beveiligen.

Meer over Fortinet of een WiFi meting?

Ons ervaren team van logistieke consultants, IT’ers en netwerkbeveiligingspecialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je jouw wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren en beveiligen.

Bas Jansen from CaptureTech
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close