iFacto Microsoft Dynamics business central Distri+ ERP voor groothandels

iFacto Distri+

  • iFacto & CaptureTech al meer dan 10 jaar partners
  • Specialisatie in groothandels & staal
  • Microsoft Dynamics 365 specialist
  • Partner voor digitale transformatie
  • Microsoft Partner of the Year 2022 & 2023

iFacto zet met een team van ervaren consultants oplossingen in op basis van Microsoft Dynamics 365. Deze vullen ze aan met hun eigen sectorspecifieke applicaties voor staal en groothandel & distributie. Hiermee helpen ze hun klanten digitaal te transformeren en hun groeiambities waar te maken. We werken al meer dan 10 jaar samen met iFacto en hebben reeds voor verschillende klanten samen mooie resultaten behaald.

ifacto logo
iFacto

Wat zegt iFacto?

“iFacto en CaptureTech streven dezelfde waarde na en we trachten telkens om innovatieve oplossingen in te zetten in onze gezamenlijke projecten.”

Yannick De Decker
Sales Manager Distri+

iFacto ERP

iFacto Distri+

Distri+ van iFacto is een verzameling van apps specifiek ontwikkeld voor groothandels. Deze innovatieve apps zijn een versterking van Dynamics 365 Business Central ERP en voorzien in de digitale behoeften van iedere groothandel of distributeur.

De Distri+ Apps leveren een directe toegevoegde waarde en zorgen voor een onderscheidende kracht in een snel veranderende markt. Zo worden alle interne administraties samengebracht in een geïntegreerd platform, dat altijd en overal beschikbaar is.

Warehouse manager fine dining & living

Onze klanten

Bij groothandel Fine Dining & Living hebben we de iFacto app geïntegreerd met de ProGlove display. Hierdoor krijgt de gebruiker in het magazijn steeds de juiste data te zien op het display van de ProGlove scanner.

Bekijk case

Verschillende Distri+ Apps

Alle voordelen van een standaard ERP-systeem, aangevuld met de noden die gangbaar zijn voor groothandels.

Sales & Purchase

Communiceer met klanten en leveranciers over prijzen en kortingen, maak eenvoudig nieuwe artikels en offertes met real time inzicht op voorraden, eerdere aankopen of promoties.

Logistics App

Definieer magazijnen, zones en locaties, interne en externe dragers, ontvang goederen of zelfs volledige containers, versnel het verpakkingsproces en creëer transportorders.

Distri+ Build

Standaardiseer de processen van een groothandel in bouwmaterialen en reken in verschillende maateenheden met alternatieve eenheden per item met afrondingsmethode en precisie.

iFacto Financials

Verrijk de algemene werking van de financiële module van Dynamics 365 Business Central door diverse functionaliteiten te bundelen in één applicatie en vereenvoudig je boekhouding.

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met iFacto’s ERP oplossing. Door hun expertise en ervaring met iFacto kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met iFacto’s ERP oplossing. Door hun expertise en ervaring met iFacto kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close