Workspace 365 schermen

Workspace 365

Met Workspace 365 heb je alle applicaties, informatie, intranet en communicatie op één plek beschikbaar, automatisch aangepast op de rol van de medewerker en omgeving.

Waarom centraal toegang beheren?

De gemiddelde organisatie gebruikt honderden applicaties, met allemaal hun eigen locatie en eigen manier van inloggen. Met Workspace 365 behoort dit tot de verleden tijd. Met één inlog hebben jouw medewerkers direct toegang tot alle applicaties en documenten die voor hen relevant zijn. Met één klik krijgen ze toegang tot alle lokale-, hosted- en web-applicaties. Je kunt Workspace 365 inzetten als applicatieportaal of de applicatiegroepen integreren binnen je huidige digitale werkplek of intranet. Dit bespaart kostbare tijd en frustratie bij jouw medewerkers. Laat ze weer bezig zijn met hun kernactiviteiten en maak digitaal werken eenvoudiger.

Workspace 365 weergegeven op een smartphone

Wat is Workspace 365?

Lever een gepersonaliseerde werkplek voor de mensen die het belangrijke werk doen. Zorg dat zij op een eenvoudige manier kunnen focussen op hun primaire taken.

  • Eén keer inloggen voor al je applicaties
  • Gepersonaliseerde en simpele digitale werkplek voor iedere browser
  • Dashboard gepersonaliseerd op basis van de rol, apparaat en locatie van de medewerker
  • Alle documenten in één gebruiksvriendelijk overzicht

Probeer het zelf

Minder wisselen tussen applicaties

Ontdek in deze whitepaper hoe je de impact van zorgmedewerkers maximaliseert met een digitale werkplek en Micro Apps. En hoe je met API’s jouw zorgsystemen kan koppelen aan je digitale werkplek, om medewerkers efficiënter te laten werken.

Download de whitepaper

whitepaper

Hoe werkt Workspace 365?

Medewerkers zien alleen die applicaties die relevant zijn voor hen. Met één klik krijgen ze toegang tot alle lokale-, hosted- en web-applicaties. Je kunt Workspace 365 inzetten als applicatieportaal of de applicatiegroepen integreren binnen je huidige digitale werkplek of intranet. Uiteraard met de hulp van onze IT-specialisten.

Manage de gebruikers

Verbind gemakkelijk Workspace 365 aan de (Azure) Active Directory om al jouw gebruikersbeheer binnen één centrale tool te houden. Je kunt gemakkelijk groepen creëren en beheren en zelfs notificaties naar groepen sturen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het eigenaarschap van een groep of applicatie te delegeren, om admins te helpen een waardevollere werkplek te creëren.

Workspace365
Eenvoudig beheer

Applicatiemanagement voor beheerders

Met Workspace 365 creëer je een werkplek in minuten en kun een rol- en voorwaarden-gebaseerde werkplek te creëren die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert binnen één werkplek.

Om een veilige werkplek te creëren, is het belangrijk om controle te houden over wie er toegang heeft tot welke applicaties. Daarom kun je onderhoudsschermen of Conditional Access instellen op jouw applicaties.

Workspace365 access
Beheer toegang

Conditional Access naar applicaties

Met Conditional Access kun je voorwaarden instellen voor het bereiken van applicaties in de digitale werkplek. Zo kun voorwaarden instellen op web (SaaS), Citrix, Clientless RDP en Azure applicaties of het gebruik van lokale Office applicaties voor fileserver documenten.

Weerhoud mensen om, bijvoorbeeld, patiëntendossiers te openen buiten het bedrijfsnetwerk of om een applicatie die alleen in Chrome werkt te openen in Internet Explorer en blokkeer gevoelige informatie op mobiele telefoons. Met deze mogelijkheid maken we het werkplekbeheer zo eenvoudig mogelijk.

Workspace365 toegang verlenen
Toegang aanvragen

Applicatie aanvragen vanuit de werkplek

Binnen de werkplek kun je mensen toestaan om applicaties aan te vragen. Hierdoor hoeven mensen geen losse tickets in te dienen maar hebben zij één centrale plek om applicaties te vinden, toe te voegen en aan te vragen. Als beheerder komen de verzoeken binnen en kun je na het toewijzen van de rechten een bericht sturen ter goed- of afkeuring van het verzoek.

Vertrouwd en gebruikt door vele organisaties

Workspace wordt gebruikt door meer dan 1500 klanten in branches als Transport & Logistiek, Bouw & Techniek, retail, zakelijke dienstverlening en de zorg.

 

0
Talen
0+
Plug & play integraties
0+
Klanten
0+
Partners

Vraag een demo aan

Meer weten? Vul het formulier in om een demo aan te vragen. Ook kunnen we je toegang geven tot een complete Workspace 365 omgeving. Op die manier ontdek je zelf hoe we werk versimpelen en ervaar je het rolgebaseerde dashboard dat de applicatietoegang, beveiliging en communicatie vereenvoudigd.

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close