Identiteitsbeveiliging
Cyber Security

Identiteitsbeveiliging

Bewaak de gebruiks- en aanmeldingspatronen van je medewerkers en zorg voor veilige toegang tot applicaties.

Beveilig inloggegevens

Inloggegevens zijn een geliefd doel voor kwaadwillenden omdat ze hiermee vrij eenvoudig binnen kunnen komen op een bedrijfsnetwerk en omdat dit vaak niet direct opvalt. Daarom vind je in de uitgebreidere pakketten van CaptureTech Cyber Shield verschillende oplossingen die hiervoor een extra beveiligingslaag voor data security vormen.

De wachtwoordscan zorgt ervoor dat het Windows-wachtwoord, wanneer het vernieuwd moet worden, niet te veel overeenkomsten heeft met eerdere wachtwoorden en de gebruikersnaam. Ook wordt gecheckt of het wachtwoord sterk genoeg is.

Met een wachtwoord manager bied je medewerkers de mogelijkheid om een verscheidenheid aan wachtwoorden op een veilige manier op te slaan. Hiermee voorkom je dat medewerkers te simpele, of steeds dezelfde, wachtwoorden gebruiken voor applicaties en websites. Of de wachtwoorden op een onveilige manier opslaan of opschrijven. Dit verhoogt de cyber security binnen jouw organisatie, zonder dat medewerkers hiervan last ondervinden.

Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Of doe de 5-min online zelftest en krijg direct een aantal verbeterpunten. Kies je uiteindelijk voor CaptureTech Cyber Shield? Dan doen we deze scan ieder jaar opnieuw.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close