Incidentmeldingen
Cyber Security

Incidentmeldingen

Monitor alle incidentmeldingen en krijg een compleet beeld van de cyberdreiging voor jouw organisatie.

Incidentmeldingen door medewerkers

Niet elk security incident hoeft direct een probleem te zijn. Als een medewerker spam meldt en vervolgens niets met de e-mail doet, is er niets aan de hand. Om inzicht te krijgen hoe het staat met de veiligheid in de organisatie, kunnen we met CaptureTech Cyber Shield additioneel alle meldingen bijhouden.

Het voordeel daarvan is dat je analyses kunt uitvoeren op alle cybersecurity meldingen die gedaan worden, waarbij je gemakkelijker risico’s kunt ontdekken en op kunt lossen, voordat ze echt een probleem vormen.

Meldcultuur

Het is van groot belang dat cyberdreigingen zoals phishing, datalekken en social engineering-aanvallen tijdig worden gesignaleerd in een organisatie om ze effectief te kunnen afhandelen. Om dit te kunnen doen, is het noodzakelijk dat medewerkers melding maken van verdachte activiteiten. Met cyberbewustzijn helpen we je met het creëren van een veilige meldcultuur binnen jouw organisatie.

Cyber Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan of doe de online zelftest. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Mocht je daarna kiezen voor CaptureTech Cyber Shield dan doen we deze scan ieder jaar opnieuw.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cyber Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close