Managed Firewall
Cybersecurity

Managed Firewall

Vertrouw op cybersecurity specialisten en besteed het beheer van je firewall uit met onze managed firewall oplossing. Laat ons je bedrijfsnetwerk beschermen tegen cyberaanvallen, malware en andere cyberdreigingen met de meest geavanceerde tools.

Bewaak je bedrijfsnetwerk met een managed firewall

De firewall is de eerste en tevens een belangrijke beveiligingslaag van je bedrijfsnetwerk. Het vormt de basis van jouw IT security. In het meest uitgebreide CaptureTech Cyber Security pakket zit daarom een managed firewall. Een managed firewall gaat verder dan het plaatsen van een next generation firewall en het up-to-date houden van het apparaat.

Een next generation firewall is onmisbaar in de huidige tijd. Een traditionele firewall richt zich op de fysieke beveiliging van hosts en poorten, een moderne firewall beschermt je netwerk op alle lagen tegen aanvallen van buitenaf.

Wanneer je kiest voor een managed firewall nemen we het volledige beheer van de firewall uit handen. Dat betekent dat het team van cybersecurity experts van CaptureTech je omgeving continu monitort. Zo kun je rustig doen waar je goed in bent, terwijl wij ons bezighouden met het beheer van de firewall en het bewaken van jouw bedrijfsnetwerk.

Cyber Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Ga je later voor de CaptureTech Cyber Shield service? Dan doen we deze scan ieder jaar opnieuw. Ook bieden we een online zelftest waarmee je in 5 minuten al enkele tips krijgt.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close