Zebra Access Management System (ZAMS)

Zebra Access Management System

  • Voorkom verlies, schade, reparaties en vervanging
  • Geef snel en eenvoudig toegang tot je apparaten
  • Krijg inzicht in prestaties van medewerkers
  • Verbeter de veiligheid met gecontroleerde uitgifte
  • Automatiseer workflows voor meer efficiency

Wat is Zebra’s Access Management System?

Het Zebra Access Management System is een cloud-based software tool waarmee je eenvoudig apparaten toewijst aan jouw medewerkers. Daarmee maak je ze verantwoordelijk voor het apparaat waarop ze inloggen aan het begin en uitloggen aan einde van elke dienst. ZAMS helpt je bij het verminderen van schade en verlies van apparaten, verlaagt de kosten en zorgt voor een betere return on investment op jouw Zebra apparatuur.

Hoe werkt ZAMS?

ZAMS werkt in combinatie met Zebra’s Intelligent Cabinets, Racks of Cradle Locks. Op deze centrale plek laat je medewerkers de apparatuur ophalen aan het begin van een dienst en weer wegzetten aan het einde. Daar worden ze opgeladen en op slot gezet. Regel eenvoudig toegang tot apparaten voor bevoegd personeel en maak standaard workflows.

Zebra Access Management System Screen

Op het ZAMS scherm bij de cabinet, rack of cradle lock zie je in realtime welke apparatuur aan het laden is, in gebruik is of ontbreekt. Je kunt gemakkelijk ontbrekende apparaten identificeren op serienummer of apparaatnaam en weet wie het laatst heeft ingelogd op het apparaat.

Het ZAMS-portaal is toegankelijk vanaf elk apparaat met een webbrowser. Selecteer de locatie en de opslagkast (cabinet, rack of cradle) en krijg direct real-time zicht. Als je bijvoorbeeld op het tabblad ‘On Charge’ klikt, zie je een volledige lijst van apparaten die op dat moment worden geladen met de naam van het apparaat, het serienummer, de tijd en de laad- en batterijstatus.

Zebra Access Management System email notification

Rapport & Report

Stel eenvoudig e-mailmelding in voor wanneer een apparaat niet wordt teruggebracht, of wordt verwijderd zonder te zijn aangemeld. Zo stel je de juiste personen binnen je organisatie direct, proactief en volledig automatisch op de hoogte.

Gebruik historische rapporten om statistieken en analyses te maken over welke apparaten zijn gebruikt en welke gebruikers gedurende een bepaalde periode bepaalde apparaten hebben gebruikt. Waardevolle input voor jouw tactische beslissingen aangaande de productiviteit van je medewerkers en je apparatuur.

 

Zebra Access Management System cradle locks VCK Logistics
Klantcase

VCK Logistics

“Medewerkers scannen om een terminal uit het rek te kunnen pakken. Aan het einde van de shift loggen ze weer uit door diezelfde code nog een keer te scannen. Ideaal! Zo raken we niks meer kwijt en zien we in één oogopslag hoeveel scanners er in gebruik zijn en hoeveel er nog beschikbaar zijn.”

Chris Jonker
System Manager

Bekijk case

Eenvoudig ZAMS Instellen

Voeg snel en simpel alle gebruikers toe door hun gegevens op het ZAMS-portaal in te voeren of ze in bulk te uploaden in een CSV-bestand. Nieuwe apparaten kunnen snel aan de kast worden toegevoegd door simpelweg de barcode op het scherm te scannen.

Zebra Access Management System

Download datasheet

Download het Zebra Intelligent Cabinet datasheet. Hierin vind je meer informatie over het Zebra Access Management System.

Brochure downloaden

 

Zebra Intelligent Cabinet en Access Management System brochure

Beheer je Zebra apparatuur

Sla jouw Zebra apparatuur op in een Intelligent Cabinet, Rack of Cradle Lock en start met het centraal beheren en beveiligd uitgeven van je waardevolle bedrijfsmiddelen. Er zijn opslagsystemen voor kleine aantallen tot hele grote uitvoeringen met meerdere legborden. Monteer ze op de vloer of tegen de wand en maak je apparatuur toegankelijk voor de juiste medewerkers middels bijvoorbeeld PIN-toegang.

Zebra Access Management System Intelligent Cabinet

Advies van een expert?

Bel +31 252 241544 voor Nederland of +32 3 449 11 59 voor België en ontvang vrijblijvend advies of een offerte. Of vul het formulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Onze ervaren mensen helpen je graag verder.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close