ProGlove Insight

ProGlove Insight is een set van softwaretools om al je ProGlove apparaten te managen en de verzamelde data te gebruiken om je processen nog verder te optimaliseren. Zo haal je het meeste uit je ProGlove apparaten en de investering in deze draagbare barcode scanners. Je voorkomt verlies, optimaliseert het gebruik en krijgt de mogelijkheid om de data die je verzameld met het scannen te gebruiken om de productiviteit nog verder te verbeteren.

ProGlove Insight Visibility
Mobile Device Management

ProGlove Insight Visibility

Met ProGLove Insight Visibility heb je één plek om al je ProGlove apparaten te configureren, beheren en volgen. Optimaliseer op afstand alle apparaten op je werkvloer(en) met slechts één druk op de knop. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je snel en eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Het handige dashboard geeft je in realtime een overzicht van de status van de gezondheid, firmwareversie en details van je verbonden ProGlove scanners. Ook kun je in specifieke details duiken, zoals batterijduur, firmware en configuratiebestanden.

Opportunities icon

Optimaliseer prestaties

Bespaar vele uren bij het configureren en bijwerken van je apparatuur. Groepeer apparaten, pas configuraties op afstand toe en plan updates tussen shifts.
Oplossingsgericht icon

Monitor gebruik

Zie metadata, gebruik en laadstatus van alle apparaten op de werkvloer of verbeter je MDM systeem met ProGlove door Insight Visibility te integreren.
Wearable icon

Vind verloren apparaten

Lokaliseer snel apparaten en bespaar vervanging van kostbare barcode scanners. Weet altijd waar apparaten zijn en zie de productiviteit bij elke dienst toenemen.
ProGlove Insight Analytics
Data Analytics

ProGlove Insight Analytics

Zet je data om in echt waardevolle inzichten, waar je vervolgens actie op kunt ondernemen. Zie hoe vaak barcodes onleesbaar zijn, niet gescand of verkeerd gescand worden, en door welke medewerkers.

Zo optimaliseer je de werkvloerprocessen nog verder, verhoog je de productiviteit en verlaag je kosten. Met ProGlove Insight Analytics kun je snel en eenvoudig problemen op de werkvloer identificeren, tijdverspilling herkennen binnen je processen en realistische doelen opstellen aan de hand van KPI’s.

Zicht op je data

ProGlove Insight Analytics biedt een verzameling van rapporten en auto-alerts om continu de werkvloer te monitoren en maakt het mogelijk om echte datagestuurde beslissingen te nemen. Gebruik de REST API’s om te integreren met meer diensten of plug ProGlove Insight in je eigen data warehouse, dashboard visualisatie tool, business intelligence platform of IoT applicatie.

Finance Director Fine Dining & Living ProGlove Insight
Klantcase

Fine Dining & Living

“Qua efficiencyverbeteringen in ons pickproces hebben we nu 15% winst gemaakt dankzij de ProGlove scanners.”

Jonas Vandecruys
Finance Director

Bekijk case

Vraag het onze experts

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het verminderen van fouten in jouw operationele processen met ProGlove Insight. Neem contact op met onze experts over producten, prijzen, implementatie of iets anders dat je wilt weten.

Vraag het onze experts

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het verminderen van fouten in jouw operationele processen met ProGlove Insight. Neem contact op met onze experts over producten, prijzen, implementatie of iets anders dat je wilt weten.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van den Brink Accountmanager
Accountmanager Christoph Lambot

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close