Warehouse worker moving goods with a reach truck
Put-away

Verplaatsing

Het wegzetten van de ontvangen goederen (put-away) en andere verplaatsingen zijn belangrijke processen in een magazijn of distributiecentrum. Wanneer een verplaatsing niet correct wordt uitgevoerd ontstaan gedurende de rest van alle werkzaamheden fouten die verholpen moeten worden.

Registratie van het verplaatsing proces

Het proces van verplaatsing moet daarom altijd geregistreerd worden. Afhankelijk van de het type drager (bijvoorbeeld een pallet of doos) voer je de registratie uit met handhelds of heftruck scanners. Ook zijn de transportmiddelen hierin bepalend. Om fouten te voorkomen in het verdere proces moet ernaar gestreefd worden om elk artikel een eigen locatie te geven in het ERP of WMS en dit ook te bevestigen.

Software voor papierloos picken

Software voor verplaatsing

Met CaptureTech Connect heb je de software in handen om het proces van verplaatsing correct uit te voeren. Registreer de ontvangen goederen en zet ze weg op de juiste locaties met de intuïtieve Android applicatie.

Implementeer CaptureTech Connect binnen een week en integreer met je ERP. Start met het digitaliseren en automatiseren van de belangrijke processen op de werkvloer:

  • Goederenontvangst
  • Verplaatsingen
  • Oderpicken
  • Voorraad tellen

Verkrijg ook realtime inzicht in uitgevoerde en geplande taken in de desktop applicatie. Alles veilig en volledig beheerd in onze Azure Cloud​.

Weten hoe verplaatsingen werken in CaptureTech Connect? Bekijk dan onderstaande video waarin onze consultant Maarten Vonk er meer uitleg over geeft.

close