Wachtwoordmanager voor bedrijven
Cyber Security

Zakelijke wachtwoordmanager

Een wachtwoordmanager is een digitale kluis waar al je wachtwoorden en gebruikersnamen veilig worden opgeslagen. Met een professionele zakelijke wachtwoordmanager help je medewerkers met het kiezen van sterke wachtwoorden, die ze eenvoudig kunnen opslaan en delen met collega’s.

Beveilig je bedrijf en verhoog de productiviteit

Inloggegevens van medewerkers zijn een geliefd doel voor cybercriminelen. Onopvallend komen ze ermee je bedrijfsnetwerk binnen. Daarom biedt CaptureTech Cyber Shield diverse oplossingen die een extra beveiligingslaag vormen. Zoals een professionele wachtwoordmanager die medewerkers helpt veilig wachtwoorden te maken en te delen met collega’s.

Snel & Soepele wachtwoordmanager

Werk veilig én efficient

Stel je team snel in staat om wachtwoorden eenvoudig en veilig te delen tussen collega's.
Beveiliging security icon

Verhoog cyberbeveiliging

Maak een eerste verdedigingslinie door medewerkers te helpen sterke wachtwoorden te maken.
Oplossingsgericht icon

Integreer naadloos

Integreer de tool met je bestaande bedrijfsomgeving zoals SSO en directoryservices.
klanten icon

Geef medewerkers toegang

Geef je medewerkers veilig toegang, waar ze ook aan het werk zijn.
Wachtwoordmanager zakelijk

Eenvoudige implementatie

Deel snel en eenvoudig versleutelde gegevens met de juiste gebruikers, ongeacht het platform of apparaat. Je kunt kiezen tussen cloudgebaseerde of zelf gehoste implementatie en we integreren moeiteloos met bestaande systemen via SSO, Directory-services en krachtige API’s. De wachtwoordmanager is beschikbaar in wel 50 talen en is een open-sourceoplossing die door derden worden geaudit en voldoet aan GDPR, Privacy Shield, HIPAA en CCPA-regels.

Volledige controle

Met de wachtwoordmanager ontvang je bovendien handige rapporten voor een overzicht van te zwakke, hergebruikte wachtwoorden en andere nuttige beveiligingsgegevens. Ook controleer je eenvoudig de toegang door volledige audit trails. En natuurlijk staat onze IT-supportafdeling voor je klaar voor ondersteuning.

Prijzen

$4 per maand / per gebruiker

Teams

Robuuste bescherming voor groeiende teams. Deel gevoelige gegevens veilig met collega's, afdelingen of het hele bedrijf.

goto
$6 per maand / per gebruiker

Enterprise

Geavanceerde mogelijkheden voor grotere organisaties. Gebruik geavanceerde functies zoals bedrijfsbeleid, wachtwoordloze SSO en accountherstel.

goto
Op aanvraag

Maatwerk

Neem voor bedrijven met honderden of duizenden medewerkers contact op met sales voor een offerte op maat en ontdek hoe we kunnen helpen.

goto

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demonstratie van onze professionele wachtwoordmanager? Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cyber Security Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close