Blog

Drie wensen van zorginstellingen

1 juni, 2022
BMaarten de Bakker from CaptureTech
Maarten de Bakker
Marketing Manager
Smiling female lab assistant in white sterile uniform sitting in laboratory and having phone call from patient.
1 juni, 2022
Maarten de Bakker
Marketing Manager

Elke minuut dat medewerkers van zorginstellingen met iets anders bezig moeten zijn dan met zorgtaken, is een minuut te veel. Daarom is het ook in de zorg belangrijk dat IT het gewoon doet en dat het medewerkers ondersteunt in hun werk in plaats van belemmert. Drie wensen die we vaak horen als we in gesprek gaan met zorginstellingen: Eenvoudig in gebruik, veilig en daar kunnen werken waar de medewerkers zijn.

Cloud IT-oplossingen zorginstellingen

Door te werken met cloudgebaseerde oplossingen, kunnen we eenvoudig tegemoetkomen aan de wens om flexibel te werken. De cloud stelt organisaties in staat om medewerkers te laten werken waar en wanneer zij dat willen, op elk gewenst apparaat.

Daardoor kan een zorgmedewerker aan bed net zo gemakkelijk werken met een tablet als een collega op een pc achter de balie. Opslag in de cloud zorgt ervoor dat alle informatie en bestanden op elk apparaat bijgewerkt worden en bereikbaar zijn.

Informatiebeveiliging

Tegelijkertijd is informatiebeveiliging een belangrijk onderdeel – informatie moet eenvoudig gedeeld kunnen worden maar moet wel veilig zijn. Daarnaast moet beveiliging de medewerkers zo min mogelijk belemmeren. CaptureTech maakt met slimme security-oplossingen de werkplek veilig terwijl er niet wordt ingeleverd aan gebruikersgemak.

Zo hoeven medewerkers van zorginstellingen zich niet direct zorgen te maken als zij op een link klikken, dankzij de geavanceerde phishing-beveiliging.

Wij zorgen er daarnaast voor dat we altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, ook qua informatiebeveiliging. Zo kunnen we snel inspelen op dreigingen en zetten we de nieuwste innovaties en technieken in om de IT security van jouw organisatie te verhogen.

Cyber Security

Eén portaal voor alle belangrijke systemen en applicaties

Medewerkers van zorginstellingen vinden het prettig als zij op één plek alle informatie kunnen vinden voor het goed uitvoeren van hun (zorg)taken. Met de persoonlijke digitale Workspace 365 bieden we een portaal waarin alle systemen, applicaties, snelkoppelingen en informatie in één oogopslag te vinden zijn.

Workspace 365 is onder andere te koppelen aan ONS Nedap en andere (zorg)systemen en is standaard gekoppeld aan Microsoft 365. Daarnaast biedt het een sociaal intranet met plaats voor mededelingen, verjaardagen, taken en andere relevante informatie. Maar ook dashboards, bijvoorbeeld over verzuim, kunnen eenvoudig toegevoegd worden dankzij koppelingen met BI- en andere informatiesystemen. Dat biedt managers en teamleiders snel inzicht in wat er speelt.

Workspace 365

Workspace 365 biedt bovendien ook het gemak van single sign-on: medewerkers hoeven slechts eenmaal in te loggen en kunnen vervolgens alle applicaties en systemen gebruiken, zonder extra handelingen. De portal is overal waar medewerkers verbonden zijn met internet te gebruiken. Gemakkelijk én veilig in gebruik dus!

Training en ondersteuning voor zorginstellingen

Om te zorgen dat IT voor de medewerkers van zorginstellingen werkt, in plaats van een last te zijn, zorgen wij er samen met jou voor dat elke medewerker de juiste informatie en trainingen krijgt. Deze trainingen zijn toegespitst op jouw zorginstelling en op de werkomgeving van de medewerker. Zo zorgen we dat ze enkel training krijgen over zaken die ze ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Bijvoorbeeld via handige 5-minuten online trainingen voor Microsoft 365 programma’s.

Daarnaast zijn we regelmatig aanwezig bij je op locatie om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en mee te denken over de mogelijkheden. Op deze manier worden wij als het ware onderdeel van je organisatie en weten we wat er speelt en wat er voor jou belangrijk is.

Tot slot stopt onze dienstverlening niet als kantooruren voorbij zijn. Zorginstellingen gaan 24/7 door en dus staan wij ook buiten kantooruren voor je klaar. Zo worden eventuele storingen en problemen die de uitvoering van zorgtaken direct hinderen, zo snel mogelijk opgelost.

CaptureTech team 24/7 IT support

Zijn jouw systemen, data en mensen verbonden?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

 

BMaarten de Bakker from CaptureTech
Maarten de Bakker
Marketing Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close