Doelgericht 

Voice Picking tijdens het verzamelen van orders

Heeft u in Nederland of België een distributiecentrum of magazijn en denkt u erover om een Voice pickingsysteem te integreren in uw logistieke proces?

Een Voice-oplossing van CaptureTech kunt u gebruiken voor meer onderdelen van uw voorraadbeheer en brengt het grootste voordeel bij orderpicken, ten opzichte van barcodescanning of papier.

N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Twee handen vrij
N
Kostenbesparing

Wat is voice-picking?

Met deze techniek op basis van speech recognition, ook wel voice recognition (spraakherkenning of stemherkenning) kunt u voicegestuurd werken in een distributiecentrum of magazijn.

Elke medewerker heeft een voice-terminal en headset met microfoon. Zij ontvangen op een natuurlijke manier gesproken instructies en bevestigen opdrachten mondeling in realtime aan uw Warehouse Management Systeem (WMS) of ons Logistic Execution Systeem Holon. Deze communicatie vindt plaats via uw WLAN / RF-netwerk.

Hoe zet ik een voice-systeem in?
Voice kunt u gebruiken voor alle werkprocessen in uw distributiecentrum of magazijn. De meeste winst behaalt u echter door voicepicking bij orderpicken in te zetten. Orderpicken is het meest tijdrovende, langstdurende proces binnen uw voorraadbeheer. De winst die u realiseert door voicepicking in te zetten, in termen van nauwkeurigheid en juistheid en dus productiviteit is potentieel erg groot.
Voice picking in de praktijk ...
Een voice-oplossing wordt gevoed met data uit het WMS. De producten van CaptureTech communiceren moeiteloos met alle bekende en veelgebruikte WMS’. Met een directe koppeling tussen voice-terminals en WMS komen de met voice verwerkte gegevens in realtime in het WMS terecht.

Elke orderpicker draagt een headset met microfoon. Het WMS geeft via de headset in spraak aan naar welke locatie de orderpicker moet lopen. Na het inspreken van een controlegetal, wat de juistheid van de locatie garandeert, geeft het voicepickingsysteem in spraak aan hoeveel eenheden zij moeten picken.

State of the Art technology

Download de brochure

Capturetech

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice.

Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Ondek hier Logistiek analyse & advies

RFID & Barcoding

Technieken

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Lees meer

Meer informatie, demo of een offerte?

Vul dan onderstaand contactformulier in

× Hoe kunnen wij u helpen?