Honeywell CW45 voor magazijnen

Honeywell RapidStart

  • Verbetert de efficiëntie van je team 
  • Vereenvoudigt de training voor managers 
  • Flexibele trainingsmogelijkheden 
  • Gebruiksvriendelijke, zelfgestuurde trainingen

Honeywell RapidStart (voorheen Vocollect RapidStart) is een handig hulpmiddel dat nieuwe medewerkers helpt zich snel in te werken. Het fijne is dat de medewerkers dit helemaal zelf kunnen doen. Hierdoor hoeft de leidinggevende minder tijd te besteden aan het opleiden van nieuwe medewerkers.

Operating system logistiek

Hoe werkt Honeywell RapidStart? 

Honeywell RapidStart is een virtuele training voor medewerkers. Het leert hen op hun eigen tempo hoe ze de apparatuur van Honeywell kunnen gebruiken, door middel van audio- en videosignalen. Ze ontvangen instructies en ze creëren hun eigen stemprofiel.

Dit stemprofiel fungeert als een uniek paspoort voor hun stem, waardoor het systeem kan herkennen wie er spreekt tijdens het werk. Door het leerproces zelf te kunnen beheersen en op hun eigen tempo te kunnen leren, voelen medewerkers zich comfortabeler en zelfverzekerder.

Onze klanten

Horeca Van Zon

“De gebruikers hebben het systeem snel onder de knie en bovendien laat de technologie toe dat iedereen zijn eigen taal en dialect spreekt.”

Michael Jans
Logistiek coördinator

Bekijk case

Voordelen van Honeywell RapidStart

Honeywell RapidStart biedt meer dan alleen vertrouwen voor je medewerkers. Het draagt ook bij aan betere werkprestaties. Dankzij het gebruik van spraaktechnologie kunnen medewerkers zelfstandig leren en trainen zonder dat er voortdurende begeleiding van een leidinggevende nodig is. Daarnaast is Honeywell RapidStart toegankelijk via elke computer, tablet of smartphone met internetverbinding, waardoor de training altijd en overal beschikbaar is. 

Dankzij de mogelijkheid om te leren op hun eigen tempo, worden medewerkers flexibeler en zelfstandiger. Dit draagt bij aan een betere productiviteit en efficiëntie binnen het werkproces. Met Honeywell RapidStart is je bedrijf optimaal uitgerust voor succes. 

 

Begin vandaag nog met efficiënter en zelfverzekerder werken

  • Wereldwijd al door talloze gebruikers geïmplementeerd
  • Toegepast in diverse sectoren
  • Gebruiksvriendelijke interface voor een makkelijke training

Honeywell RapidStart is een essentiële tool om het vertrouwen van je team te vergroten en de prestaties van je magazijnprocessen te optimaliseren.

Warehouse worker voice picking an item with an electronic shelf label
Onze klanten

A&C Systems

“Met Honeywell Rapidstart en CaptureTech verkorten we opleidingen met 30% en schieten de resultaten van onze medewerkers zichtbaar de hoogte in.”

Stany Wertoy
Head of Logistics

Bekijk project

Advies nodig?

Een keuze voor IT-oplossingen en automatiseringstechnieken maak je niet zomaar. Maak daarom gebruik van de kennis en ervaring die onze medewerkers de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan in duizenden magazijnen. Stuur Kees Nijssen een e-mail, vul onderstaand formulier in of bel ons op +31 252 241544.

We staan voor je klaar met vrijblijvend advies.

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close