Voice picking: Waarom meteen een end-to-end oplossing?

Bij voice picking heeft elke orderpicker een voice terminal en headset met microfoon. De orderpicker ontvangt op menselijke wijze gesproken instructies van de computer over de picklocatie, het aantal te verzamelen artikelen enzovoort. Aangekomen op de locatie, spreekt hij een controlegetal in. Na bevestiging door de computer, geeft het systeem ‘mondeling’ aan hoeveel artikelen voor welke order(s) moeten worden verzameld. Ook is batch picking mogelijk.

Veel aanbieders combineren producten van verschillende leveranciers tot één ‘oplossing’ die wij gemakshalve de paraplu-oplossing noemen. Gemak is er vooral voor de aanbieder, niet voor jouw als klant. Want met mobiele devices, headsets en spraakherkenning die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, kom je vroeg of later vanzelf in de problemen.

Guy with a voice picking headset in a warehousee

Voordelen van voice picking

  • Foutreductie
  • Tijdswinst & Productiviteit
  • Twee handen vrij
  • Kostenbesparing

Elke gebruiker van een spraakafhankelijk systeem gebruikt een unieke, voor hem/haar geoptimaliseerde taaldatabase. Door de voice picker uitgesproken woorden worden daarin vergeleken met eerder door dezelfde persoon ingesproken woorden. Als je kiest voor voice picking, dan is dat volgens CaptureTech de enig juiste beslissing. Het is wel een grotere initiële investering, maar één die zich snel terugverdient. Wanneer je bereid bent hiervoor het geld uit te geven, waarom dan bezuinigen op hardware en kiezen voor de goedkoopste en niet de beste oplossing?

CaptureTech verzorgt graag een brede demonstratie van voor jou geoptimaliseerde oplossingen en onze technische know-how. Wat bedoelen wij daar precies mee? Wij demonstreren een voice-oplossing niet alleen in een rustig kantoor binnen je distributiecentrum of magazijnomgeving, maar er middenin: vol met achtergrondlawaai zoals gepraat, muziek en ventilatie. Met een dwarsdoorsnede van jouw medewerkers, van diverse nationaliteiten en met verschillende accenten. Alleen zo kun je onze oplossingen naar waarde inschatten en een verantwoorde keuze maken tussen ons en eventuele andere aanbieders. De tevredenheid van jouw klanten is voor ons belangrijk. Die vergroot je door het toepassen van voice picking.

DC Walkthrough

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij jouw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice. We calculeren je ROI inclusief de terugverdientijd. Jouw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech Insight kun je de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact met ons op via +31 252 241544 of stuur een mail naar [email protected] .

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close