Voice picking: Waarom meteen een end-to-end oplossing?

Bij voice picking heeft elke orderpicker een voice terminal en headset met microfoon. Hij ontvangt op menselijke wijze gesproken instructies van de computer over de picklocatie, het aantal te verzamelen artikelen enzovoort. Aangekomen op de locatie, spreekt hij een controlegetal in. Na bevestiging door de computer, geeft het systeem ‘mondeling’ aan hoeveel artikelen voor welke order(s) moeten worden verzameld.

Veel aanbieders combineren producten van verschillende leveranciers tot één ‘oplossing’ die wij gemakshalve de paraplu-oplossing noemen. Gemak is er vooral voor de aanbieder, niet voor u als klant. Want met mobiele devices, headsets en spraakherkenning die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, komt u vroeger of later vanzelf in de problemen.

Duidelijke voordelen van voice picking in de praktijk

  • Foutreductie
  • Tijdswinst & Productiviteit
  • Twee handen vrij
  • Kostenbesparing

Elke gebruiker van een spraakafhankelijk systeem gebruikt een unieke, voor hem/haar geoptimaliseerde taaldatabase. Door de voice picker uitgesproken woorden worden daarin vergeleken met eerder door dezelfde persoon ingesproken woorden. Indien u kiest voor een voice-oplossing met spraakherkenning, dan is dat volgens CaptureTech de enig juiste beslissing. Het is wel een grotere initiële investering, maar één die zich snel terugverdient. Als u bereid bent hiervoor het geld uit te geven, waarom dan bezuinigen op hardware en kiezen voor de goedkoopste en niet de beste oplossing?

CaptureTech verzorgt graag een brede demonstratie van voor u geoptimaliseerde oplossingen en onze technische knowhow. Wat bedoelen wij daar precies mee? Wij demonstreren een voice-oplossing niet alleen in een rustig kantoor binnen uw distributiecentrum of magazijnomgeving, maar er middenin: vol met achtergrondlawaai zoals gepraat, muziek en ventilatie. Met een dwarsdoorsnede van uw medewerkers, van diverse nationaliteiten en met verschillende accenten. Alleen zo kunt u onze producten naar waarde schatten en een verantwoorde keuze maken tussen ons en eventuele andere aanbieders. De tevredenheid van uw klanten is voor ons belangrijk. Die vergroot u door het toepassen van voice.

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice. Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact met ons op via +31 252 241544 of stuur een mail naar info@capturetech.com .

Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close