Kennispartner voor logistieke oplossingen

CaptureTech helpt u bij het Optimaliseren van uw Logistieke processen

Uw logistieke processen verbeteren? Een van de belangrijkste beslissingen binnen zo’n verbetertraject is kiezen voor de juiste partner. Kies sowieso voor een partner met een schat aan ervaring. Dat helpt! CaptureTech heeft al talrijke klanten in logistiek, productie, retail, transport en havens geholpen.
Wij starten altijd met een intensief vooronderzoek op locatie. Daarna krijgt u een voorstel voor logistiek procesoptimalisatie. Hoe zetten wij zo’n optimalisatie voor u op? Onder andere met slimme software en automatische identificatie technieken.

Waarom CaptureTech?

Omdat u dan samenwerkt met een kennispartner die u begeleidt op de 5 bouwstenen binnen het logistieke proces. Lees meer over die 5 bouwstenen:

1. Analyse & advies
2. Software
3. Techniek
4. Hardware
5. Services

De Logistieke oplossingen van CaptureTech

1. Analyse & Advies

Optimaliseer uw logistiek proces

Start met logistiek advies en een intensief vooronderzoek op locatie, in uw magazijn/ warehouse. Daarna krijgt u een voorstel voor procesoptimalisatie. Hoe zetten wij zo’n optimalisatie voor u op? Onder andere met slimme software en automatische identificatie technieken.

2. Software

Completer inzicht in data

Heeft u een ERP- of WMS-systeem? De software van CaptureTech kunt u simpelweg koppelen aan bestaande systemen waardoor u processen versnelt en optimaliseert. Zodra uw prestaties beter te meten zijn, kunt u processen verbeteren. CaptureTech gebruikt eigen software:

 Holon (Logistic Execution System)

PerformanceManager

3. Technieken

CaptureTech maakt uw logistieke processen efficiënter met

Voice Picking

Met Voice verkleint u uw foutmarge en verbetert u uw logistiek proces met wel 30%.

Ontdek Voice Picking >>

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Ontdek RFID >>

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Ontdek Barcoding >>

4. Hardware

De hardware maakt het verschil

Omdat CaptureTech samenwerkt met de grootste fabrikanten Honeywell, Zebra, Datalogic, en ProGlove ondersteunt onze software-oplossing de mobiele apparatuur van díe 4 bekende merken. Op basis van uw wensen en ambities bepalen wij welke hardware het best aansluit op uw processen. Onze adviezen zijn altijd helder en goed onderbouwd.

5. Services

Implementatie van begin tot eind

Quickscans

CaptureTech optimaliseerde de logistieke processen al in meer dan 400 omgevingen en onze logistieke experts geven ook u tijdens een logistieke scan graag advies hoe u uw logistieke proces verder kunt verbeteren.
In veel gevallen worden daarbij automatische identificatie technieken zoals barcode scanning, voice of RFID ingezet, in combinatie met slimme software die door ons zelf wordt ontwikkeld. Omdat onze oplossingen vaak onderdeel uitmaken van het totale ICT netwerk, kunnen wij u ook op dit gebied volledig ontzorgen. Zo brengt een ICT Quickscan uw huidige ICT netwerk volledig in kaart en geeft hierover aanbevelingen en analyseert mogelijke risico’s.

 

  • Services tijdens project
  • Wifi-dekking

Service

De unieke service organisatie van CaptureTech telt maar liefst 25 medewerkers, varierend van logistieke/ICT consultants, projectmanagers, technisch specialisten, Auto ID experts, netwerk beheerders en helpdesk support medewerkers.
Door deze unieke ISO9001 gecertificeerde organisatie zijn wij in staat een deel, of uw gehele ICT netwerk voor u te beheren. Van mobiele devices, scanners, wifi in magazijn of kantoor tot het gehele server beheer, al dan niet in de cloud, inclusief werkplek beheer met Office365 in uw kantoor.

 

  • Mobile Device Management
  • Managed Network & Infrastructure Services
  • Cloud Services
  • Patching & Monitoring

Vertrouwd en gebruikt door:

500+ Organisaties

Contact

Praat met een expert