Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT partner in de regio Hoofddorp? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en werkplek-as-a-service. Wij helpen als ICT bedrijf jouw organisatie in Hoofddorp met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk ICT probleem binnen jouw organisatie in Hoofddorp zorgen we voor een oplossing. Dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt ieder bedrijf een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

CaptureTech is gespecialiseerd in IT/ICT beheer en werkzaam voor organisaties in omgeving Hoofddorp. Wij dragen zorg boor het up-to-date houden van alle interne computersystemen. Van implementatie tot onderhoud, wij zorgen dat alles naar behoren blijft draaien. Hierbij is de IT infrastructuur belangrijk, CaptureTech voorziet jouw organisatie van passend advies. Met onze Managed IT Services hoef je niet meer om te kijken naar de gezondheid van uw organisatie op digitaal vlak.

Security-as-a-Service

Met de Security-as-a-Service van CaptureTech worden alle risico’s op het gebied van ICT voor jouw organisatie in regio Hoofddorp in kaart gebracht. De digitale veiligheid van je organisatie is voor vele een uitdaging. Er liggen namelijk genoeg risico’s op de loer: phishing links, hacks of zelfs ransomware attacks. Dit kan leiden tot grote (financiële) schade voor uw bedrijf. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Softwareoplossingen

Als Microsoft Gold Partner zijn wij gespecialiseeerd in de beste Microsoft programma’s voor een optimale samenwerking tussen medewerkers. Met een goede implementatie wordt het nog makkelijker om met collega’s samen te werken in verschillende Office apps, zoals Microsoft Teams, Word, Excel en OneNote. Ieder team is uniek en werkt op een andere manier, het voordeel van Microsoft Teams is dat volledig te customizen is. Wij adviseren je graag over de beste softwareoplossingen.

IT beheer

24/7 hulp ICT bedrijf Hoofddorp

Onze ICT service is 24/7 beschikbaar voor jouw organisatie in omgeving Hoofddorp. Het uitvoeren van werkzaamheden in een digitale omgeving is anno 2022 niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het remote werken met online meetings en online omgeving brengt enig risico met zich mee. Met onze service zorgen we voor de veiligheid van de online werkomgeving van jouw organisatie. Voor veel ondernemers blijft IT security een zorgelijk punt. Gelukkig ben je bij CaptureTech aan het juiste adres om dit onderdeel uit te besteden.

ICT bedrijf voor jouw organisatie in Hoofddorp

Ben je benieuwd welke ICT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in omgeving Hoofddorp? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Onze werkgebieden

We zijn actief in de gehele Benelux en Duitsland en onze mensen wonen door heel Nederland en België, zodat er altijd een expert bij je in de buurt is.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close