Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT partner in de regio Rotterdam? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. IT beheer, IT security en cloudoplossingen. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving en ICT van jouw organisatie in Rotterdam. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel organisaties geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt ieder bedrijf een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie in regio Rotterdam nodig heeft.

Volledig IT beheer

Het uitbesteden van IT beheer van jouw organisatie in omgeving Rotterdam betekent volledige controle van alle computersystemen. CaptureTech pakt alle problemen op het gebied van ICT op en biedt een passende oplossing. Zo zorgen wij voor een efficiënte infrastructuur die alle systemen up-to-date houdt en regelen we de implementatie van A tot Z. De implementatie, beveiliging en het onderhoud nemen wij voor onze rekening zodat jij niet meer hoeft te kijken naar de digitale gezondheid van je organisatie.

Security-as-a-Service

Risico’s zoals phishing links, hacks of zelfs ransomware attacks zijn veelvoorkomende problemen deze tijd. Daarom is het belangrijk om je IT security goed geregeld te hebben. Hier komt veel bij kijken, daarom is het aan te raden om een bedrijf als CaptureTech in te schakelen. Met Security-as-a-Service van CaptureTech hoef je je namelijk nergens meer zorgen over te maken. Onze experts brengen de risico’s binnen jouw organisatie in kaart en bieden hiervoor passende oplossingen. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Softwareoplossingen

Ben je voor jouw organisatie in Rotterdam op zoek naar de beste ICT oplossingen? Een van de oplossingen die wij bieden ligt binnen de software. Wij zijn gold partner van Microsoft wat ervoor zorgt dat wij de beste programma’s kunnen implementeren. Dit brengt enkele voordelen met zich mee zoals een efficiënte samenwerking tussen collega’s met een digitale cloud, Microsoft Teams en alle office pakketten. Laat medewerkers samenwerken als nooit tevoren. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

ICT bedrijf in Rotterdam

24/7 ICT hulp in Rotterdam

Voor 24/7 ICT hulp voor jouw organisatie in omgeving Rotterdam ben je bij CaptureTech aan het juiste adres. Een veilige digitale werkomgeving wordt steeds belangrijker. Bedrijven werken remote en hebben online meetings en willen op afstand kunnen werken. Hier zijn verschillende zaken voor nodig zoals een efficiënte werkomgeving met cloudsoftware. Daarnaast is het belangrijk om alle risico’s in kaart te brengen. Weet jij bijvoorbeeld hoe het gesteld staat met jouw IT security? Voor veel ondernemers blijft dit een zorgelijk punt.

ICT bedrijf voor jouw organisatie in Rotterdam

Ben je benieuwd welke IT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in Rotterdam? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close