Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in regio Leiden voor al je ICT zaken? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan cyber security, IT infrastructuur, cloud diensten en werkplekbeheer. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw bedrijf in Leiden. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt ieder bedrijf een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

Door je IT beheer volledig te outsourcen naar CaptureTech behoren alle digitale problemen tot de verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur goed wordt ingericht en alle systemen up-to-date blijven. Wij voorzien je van advies op maat en regelen alles van A tot Z. Van levering tot implementatie, beveiliging en onderhoud. Met onze Managed IT Services hoef je niet meer om te kijken naar de gezondheid van jouw organisatie op digitaal vlak.

Security-as-a-Service

Voor veel organisaties is digitale veiligheid een grote uitdaging. De kwetsbaarheid op het gebied van IT ligt hoog. Risico’s liggen overal op de loer: phishing links, hacks of zelfs ransomware aanvallen. Dit kan leiden tot grote (financiële) schade voor jouw bedrijf. Met Security-as-a-Service van CaptureTech hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Onze experts brengen de risico’s binnen jouw organisatie in kaart en bieden hiervoor passende oplossingen. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Softwareoplossingen

Werken met de beste Microsoft programma’s? Als Microsoft Gold Partner bieden wij je alle mogelijkheden tot de beste software. Met een goede implementatie wordt het nog makkelijker om met collega’s samen te werken in verschillende Office apps, zoals Microsoft Teams. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

ICT bedrijf Leiden

Een stabiele digitale werkomgeving

Het uitvoeren van werkzaamheden in een digitale omgeving is anno 2022 niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op afstand werken, werken in de cloud, online meetings; vrijwel ieder bedrijf heeft te maken met een online werkomgeving. Dit biedt een hoop kansen, maar brengt ook een aantal risico’s met zich mee. Weet jij bijvoorbeeld hoe het gesteld staat met jouw IT security? Of wat de staat is van jouw computer- en netwerksystemen? Voor veel ondernemers blijft dit een zorgelijk punt. Gelukkig ben je bij CaptureTech aan het juiste adres om dit onderdeel uit te besteden.

ICT partner voor jouw bedrijf in Leiden

Ben je benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close