ICT bedrijf in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in regio Zoetermeer? CaptureTech is jouw all-round ICT partner. Wij helpen vele bedrijven met de aanpak van IT problemen en zorgen voor een goede IT infrastructuur. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht om voor jouw bedrijf een veilige digitale werkomgeving te creëren. Welke ICT uitdagingen je ook hebt, bij CaptureTech vind je altijd een oplossing op maat. Wij bieden namelijk een breed pakket aan IT services. Zo blijven al jouw systemen up and running.

Werkplekbeheer voor een vaste prijs

Steeds meer bedrijven kiezen voor Werkplek-as-a-Service. Voor een vast bedrag kun je het volledige beheer van je werkplekken aan ons uitbesteden. Samen kijken we naar wat er nodig is binnen jouw bedrijf om alle werkzaamheden vlekkeloos te laten verlopen. Op basis daarvan zorgen we ervoor dat je de benodigde licenties ontvangt en dat alles op de juiste manier geïmplementeerd wordt. Zo betaal je alleen voor de onderdelen die jouw organisatie vooruithelpen en niet voor de dingen die je niet gebruikt.

Ons Werkplek-as-a-Service prijsmodel is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • Een vast bedrag per gebruiker;
  • Een vast bedrag per apparaat in ons beheer;
  • Licenties voor benodigde software en/of telefonie.

Een transparante manier van werken, waarbij jij altijd volledig inzicht hebt in de kosten die gemaakt worden.

Vertrouwd door:

IT beveiliging voor bedrijven

Op het gebied van IT security moet je als bedrijf tegenwoordig voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden. Cybercriminaliteit in de vorm van hacks, DDOS-aanvallen en phishing mails neemt toe en veel organisaties worden slachtoffer door kwetsbare plekken die zich in hun systemen bevinden. Met Security-as-a-Service bieden wij IT security van het hoogste niveau.

We brengen alle risico’s in kaart en zorgen voor een passende beveiliging op deze onderdelen. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen up-to-date blijven en dat je geen risico loopt op de hiervoor genoemde problemen. Daarnaast gaan we aan de slag met een stukje bewustwording onder jouw personeel. Denk aan phishing tests en trainingsvideo’s waarmee we problemen uit de praktijk onder de aandacht brengen.

ICT bedrijf Zoetermeer

ICT partner voor jouw bedrijf in Zoetermeer

Naast werkplekbeheer en IT beveiliging bieden wij ook nog andere ICT diensten aan. Denk hierbij aan werken in de cloud en volledige IT infrastructuur zoals implementatie van telefonie en stabiele WiFi-netwerken. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Stuur ons dan een bericht via het formulier of bel naar 0252 241 544. Onze ICT experts helpen je graag verder!

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze IT-specialisten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close