Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in omgeving Den Haag? CaptureTech ontzorgt organisaties op alle IT gebieden. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en kantoorautomatisering. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Den Haag. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt iedere organisatie een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

Door je IT beheer voor jouw organisatie in Den Haag volledig te outsourcen naar CaptureTech behoren alle digitale problemen tot de verleden tijd. Veel bedrijven worstelen met het goed regelen van de veiligheid van ICT. Toch is dit erg belangrijk om datalekken en erger te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur goed wordt ingericht en alle systemen up-to-date blijven. Dankzij onze kennis op het gebied van ICT beheer brengen we alle problemen in kaart en komen we met passen de oplossingen.

Cyber Security-as-a-Service

Met CaptureTech Cyber Shield van CaptureTech begint met een security scan. Hierbij onderzoeken we je huidige IT omgeving en de software die jouw organisatie in Den Haag gebruikt. Uit de scan komen direct een aantal zichtbare risico’s aar we meteen op in kunnen spelen. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Softwareoplossingen

Werken met de beste Microsoft programma’s? Als Microsoft Gold Partner worden kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie onderschreven. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft professionals, je bent dus in goede handen. De cloudservice zorgt ervoor dat de systemen en hosting van je website goed beheerd worden. Wij adviseren je graag.

IT beheer

24/7 hulp ICT bedrijf Den Haag

ICT beheer is niet meer weg te denken in de bedrijvenwereld. Ook de ICT voor jouw organisatie in regio Den Haag moet goed op orde zijn. Remote werken, in de cloud en daarnaast online meetings? Dit maakt je kwetsbaar en brengt risico’s met zich mee. CaptureTech biedt dé oplossing! Onze experts houden jouw interne computersystemen up-to-date en zorgt ervoor dat alles blijft werken. Op locatie en bij jouw op kantoor. Ons advies is gericht op het ontzorgen van klanten bij het ontwerp, levering, implementatie, beveiliging, service en beheer van IT‑infrastructuur en IT‑systemen.

ICT bedrijf voor jouw organisatie in Den Haag

Ben je benieuwd welke IT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in omgeving Den Haag? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close