Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT partner in Nieuw-Vennep? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en werkplebeheer en is gevestigd op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. We helpen je met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Nieuw-Vennep. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt iedere organisatie een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

Bij CaptureTech zorgen we ervoor dat de ICT binnen jouw organisatie in regio Nieuw-Vennep geregeld goed is. We houden de interne- en computersystemen up-to-date zodat deze altijd naar behoren blijven werken. Onze specialisten voorzien iedere organisatie van advies op maat en richten alles in van A tot Z. Van implementatie tot de beveiliging. Met onze Managed IT Services hoef je niet meer om te kijken naar de gezondheid van uw organisatie op digitaal vlak.

Network4cars employes working at their office
Onze klanten

Network4Cars uit Nieuw-Vennep

“Het meeste recente project dat is afgerond is de overgang naar Microsoft Office 365. De korte communicatielijnen en de continuïteit van de professionele dienstverlening maken van CaptureTech een uiterst betrouwbare en fijne partner.”

Bart van Ruiten
Operations Manager

Bekijk case

Security-as-a-Service

Voor we beginnen met ICT beheer voor jouw organisatie in Nieuw-Vennep, voeren we een uitgebreide scan uit. Hierbij brengen we alle risico’s op het gebied van security in kaart en bieden we passende oplossingen. De kwetsbaarheid op het gebied van IT ligt hoog. Risico’s liggen overal op de loer: phishing links, hacks of zelfs ransomware attacks. Met Security-as-a-Service van CaptureTech hoef je je nergens meer zorgen over te maken. We houden daarnaast ook rekening met de toekomst en kunnen het security pakket altijd aanpassen naar jouw wens. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Microsoft gold partner logo

Softwareoplossingen

Wij bieden verschillende cloudservices die ervoor zorgen dat jouw medewerkers efficiënt met elkaar kunnen samenwerken. Als Microsoft Gold Partner kunnen we verschillende systemen implementeren zoals Office, Teams en Azure. Met Microsoft Teams kun je als organisatie effectiever communiceren, bestanden delen, opslag in centrale cloud. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. We adviseren je graag over de verschillende software oplossingen.

24/7 hulp in ICT in omgeving Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het onderhouden van ICT voor jouw organisatie in Nieuw-Vennep? CaptureTech helpt je graag verder met passend advies op het gebied van IT security van computer- en netwerksystemen. Tegenwoordig werkt ieder bedrijf in een online werkomgeving met online meetings en werken op afstand. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Door het juist inrichten van de ICT voorkom je problemen. Besteed het IT beheer uit aan onze specialisten.

CaptureTech Protect support medewerkers op kantoor

Jouw lokale ICT partner in Nieuw-Vennep

Ben je benieuwd welke ICT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in regio Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close