ICT Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT partner in Nieuw-Vennep? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en werkplek-as-a-service en is gevestigd op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Nieuw-Vennep. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt iedere organisatie een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

 

Volledig IT beheer

Bij CaptureTech zorgen we ervoor dat de ICT binnen jouw organisatie in regio Nieuw-Vennep geregeld goed is. We houden de interne- en computersystemen up-to-date zodat deze altijd naar behoren blijven werken. Onze specialisten voorzien iedere organisatie van advies op maat en richten alles in van A tot Z. Van implementatie tot de beveiliging. Met onze Managed IT Services hoef je niet meer om te kijken naar de gezondheid van uw organisatie op digitaal vlak.

Andere IT Services

Telecom

goto

Hard- en software

goto

Licenties

goto

Security-as-a-Service

Voor we beginnen met ICT beheer voor jouw organisatie in Nieuw-Vennep, voeren we een uitgebreide scan uit. Hierbij brengen we alle risico’s op het gebied van security in kaart en bieden we passende oplossingen. De kwetsbaarheid op het gebied van IT ligt hoog. Risico’s liggen overal op de loer: phishing links, hacks of zelfs ransomware attacks. Met Security-as-a-Service van CaptureTech hoef je je nergens meer zorgen over te maken. We houden daarnaast ook rekening met de toekomst en kunnen het security pakket altijd aanpassen naar jouw wens. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

 

Softwareoplossingen

Wij bieden verschillende cloudservices die ervoor zorgen dat jouw medewerkers efficiënt met elkaar kunnen samenwerken. Als Microsoft Gold Partner kunnen we verschillende systemen implementeren zoals Teams, Word, Excel en OneNote. Met Microsoft Teams kan je als organisatie effectiever communiceren, bestanden delen, opslag in centrale cloud. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag over de verschillende software oplossingen.

24/7 hulp in ICT in omgeving Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het onderhouden van ICT voor jouw organisatie in Nieuw-Vennep? CaptureTech helpt je graag verder met passend advies op het gebied van IT security van computer- en netwerksystemen. Tegenwoordig werkt ieder bedrijf in een online werkomgeving met online meetings en werken op afstand. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Door het juist inrichten van de ICT voorkom je problemen. Besteed het IT beheer uit aan onze specialisten.

Jouw lokale ICT partner in Nieuw-Vennep

Ben je benieuwd welke ICT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in regio Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specliasten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close