Werkplekbeheer

Werkplek-as-a-Service

Steeds meer organisaties kiezen voor Werkplek as a Service. Het biedt gemak, eenvoud én uniformiteit voor gebruiker en beheerder. Met Werkplek as a Service van CaptureTech kun je je werkplekbeheer uitbesteden voor een vaste prijs.

Ontvang een offerte

Werkplekbeheer voor een vast bedrag

Een werkplek is meer dan een device. Als organisatie wil je medewerkers flexibiliteit bieden zodat ze overal kunnen werken. Een werkplek in de cloud, ook wel de moderne werkplek, maakt dat mogelijk.

Een standaard werkplek binnen werkplek as a service van CaptureTech wordt geleverd op basis van Microsoft 365 zakelijk. Cloud Services als Office 365 zakelijk, inclusief Microsoft Teams, zijn inbegrepen.

Wij kijken samen met jou naar wat jouw organisatie en gebruikers nodig hebben om goed en veilig te kunnen werken en leveren de juiste licenties en diensten. Zo weet je zeker dat je niet betaalt voor wat je niet gebruikt en dat de werkplek voldoet aan de behoeften en wensen van jouw organisatie.

Een heldere en eerlijke prijs is daarbij belangrijk. Daarom bestaat de prijsopbouw van Werkplek as a Service van CaptureTech uit drie onderdelen:

 • Een vast bedrag per gebruiker;
 • Een vast bedrag per apparaat dat we beheren;
 • Licenties voor onder andere Microsoft 365 zakelijk en/of telefonie.

Voor alle onderdelen betaal je altijd het werkelijke aantal, zo wordt het aantal te beheren apparaten realtime bijgehouden door onze software.

Werkplek-as-a-Service
Klantcase

Stichting PVP

“CaptureTech heeft de afgelopen dertien jaar aan ons bewezen een betrouwbare partner te zijn.”

Nelly de Hoog
Manager ICT

Bekijk case

Werkzaamheden voor een beheerde werkplek

Naast het leveren van licenties en beheerdiensten, bestaat Werkplek as a Service uit diverse werkzaamheden voor werkplekbeheer ICT.

 • Ervaart een gebruiker een verstoring in het OS, beheerde software of bestaande randapparatuur? Wij lossen het op!
 • Jouw OS en beheerde software (zoals de internetbrowser, Office 365 zakelijk, Adobe Acrobat reader etc.) zijn altijd up-to-date dankzij onze service.
 • Een veilig gevoel dankzij het geautomatiseerd beheer van de werkplek, waarbij wij proactief en preventief actie ondernemen bij signalen. Mocht er onverhoopt een virus- of malware-aanval plaatsvinden, dan voeren wij de herstelwerkzaamheden voor je uit zodat je snel weer veilig aan de slag kunt.
 • Zekerheid dat je kunt terugvallen op jouw back-ups als het nodig is, wij controleren deze voor jou (indien aanwezig).
 • Jouw medewerkers weten hoe ze het beste uit Microsoft 365 zakelijk kunnen halen dankzij onze online trainingen.
 • Medewerkers krijgen dankzij onze assistentie eenvoudig en snel toegang tot applicaties van derden (maximaal 5 vooraf aangewezen applicaties).

Onze werkzaamheden voor beheer voeren we standaard tijdens kantoortijden (8.30u tot 17.30u) en remote uit. Heeft jouw organisatie behoefte aan ondersteuning op locatie of op andere tijden? Uiteraard denken wij met je mee in de mogelijkheden en maken daarvoor een plan op maat voor jouw organisatie.

ict bedrijf alphen aan den rijn

Waarom kiezen voor Werkplek as a Service?

Het is steeds normaler om te kiezen voor abonnementsdiensten in plaats van het aanschaffen van producten. Betalen voor wat je gebruikt in plaats van hoge aanschafkosten voor zaken die vervolgens na enige tijd niet of nauwelijks gebruikt worden, zien we steeds meer.

Werkplek as a Service sluit daarop aan:

 • Je hoeft geen eenmalige (hoge) investering te doen;
 • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, het is eenvoudig op- en af te schalen aan de hand van groei of krimp;
 • Geen verrassingen, je betaalt een vast bedrag per maand;
 • Altijd de juiste en up-to-date software, voor iedereen binnen de organisatie.

Aanvullende diensten bij werkplekbeheer

Naast werkplekbeheer middels Werkplek as a Service kan CaptureTech ook andere IT services voor jouw organisatie verzorgen. Maak je gebruik van servers, on-premise of in de cloud zoals Microsoft Azure, dan kunnen wij ook hiervoor het IT support en ICT systeembeheer voor uitvoeren.

Hiermee nemen wij jouw organisatie werk uit handen, daarnaast ben je ervan verzekerd dat jouw infrastructuur altijd aansluit op de moderne werkplekken. Wij zetten onze jarenlange ervaring in zodat jij een veilige, moderne en up-to-date IT-infrastructuur krijgt en houdt, waarbij we ervoor zorgen dat je resources optimaal benut worden. Zo betaal je niet voor zaken die je niet gebruikt.

Wil je je werkplek ook goed beveiligen? Dan is werkplek as a service perfect te combineren met Security as a Service van CaptureTech. Zo bescherm jij je werkplekken tegen aanvallen van buitenaf en zorgen wij ervoor dat de onderdelen van de diensten op elkaar afgestemd zijn. Daarmee voorkom je dubbele kosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Heb je naast de genoemde diensten nieuwe hardware nodig? Ook dan ben je bij CaptureTech aan het juiste adres. Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen wij hardware aanbieden die past bij onze diensten, en zorgen dat deze geconfigureerd worden zodat ze eenvoudig in gebruik genomen kunnen worden. Over het beheer hoef je je vervolgens geen zorgen te maken, deze gaan direct mee in onze Worplace as a Service oplossing.

We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw organisatie, om zo tot een compleet plan op maat te komen. Neem daarvoor contact met ons op!

Ontvang een offerte

Ben je op zoek naar manieren op het beheer van werkplekken op een flexibele manier uit te besteden? Vul het formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op voor een vrijblijvend advies. Of bel direct +31 252 241544

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close