Nieuws

CaptureTech gecertificeerd voor ISO 9001

30 juni, 2021
CaptureTech Nieuw-Vennep
30 juni, 2021

CaptureTech heeft het felbegeerde certificaat voor ISO 9001:2015 in ontvangst mogen nemen van Lloyd’s Register. Met dit internationaal erkende certificaat voor kwaliteitsmanagement onderschrijft CaptureTech haar professionaliteit als kwaliteit- en klantgerichte organisatie. De certificering omvat verschillende onderdelen, zoals het kwaliteitsbeheersysteem, management verantwoordelijkheid, resource management en analyse en verbetering. Middels een audit is vastgesteld dat CaptureTech voldoet aan alle gestelde eisen.

"We hebben er met z’n allen hard aan gewerkt en zijn dan ook heel verheugd met het behalen van het ISO 9001 certificaat”, zegt Maarten Anderson, algemeen directeur van CaptureTech. “Het maakt de kwaliteit van onze interne processen aantoonbaar voor onze klanten, leveranciers en partners, vormt een interne borging voor de manier van werken én laat zien dat we continu met kwaliteitsverbetering bezig zijn."
Maarten Anderson
Maarten Anderson
Algemeen directeur

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. U bent dus in goede handen. Meer lezen

Microsoft Gold Partner

Benieuwd hoe onze oplossingen u kunnen helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

 

Bas Jansen van CaptureTech
Bas Jansen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close