ICT bedrijf Haarlem

Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT bedrijf in de regio Haarlem? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en werkplek-as-a-service. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Haarlem. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt ieder bedrijf een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie in omgeving Haarlem nodig heeft.

Volledig IT beheer

Het volledige ICT beheer voor jouw organisatie in Haarlem besteed je uit aan CaptureTech. Waarom? Omdat wij ervoor zorgen dat alle computersystemen up-to-date blijven en alles naar behoren werkt. Met onze 24/7 service faciliteren wij jouw medewerkers met advies van A tot Z. De levering, implementatie en vervolgens ook de beveiliging en het onderhoud.

Security-as-a-Service

Veel organisaties vinden het lastig om de IT security goed te regelen. Heeft jouw organisatie in Haarlem ook behoefte aan goed ICT beheer? CaptureTech zorgt voor een goede IT infrastructuur. De digitale klachtgegevens, medewerker data en concurrentiegevoelige informatie wil je natuurlijk veilig opslaan. Met Security-as-a-Service van CaptureTech hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van IT beheer en beveiliging brengen we alle risico’s in kaart en bedenken passende oplossingen. Daarnaast stimuleren we kennis en bewustwording over IT security onder je medewerkers door bijvoorbeeld phishingtests.

Softwareoplossingen

Werkt jouw organisatie veel in de cloud? Zorg er dan voor dat dit zo veilig mogelijk is met goed ICT beheer. CaptureTech is werkzaam in IT beheer in omgeving Haarlem en werkt met de beste Microsoft programma’s. Van Microsoft Azure tot Microsoft teams en alle office apps. Deze programma’s zorgen ervoor dat je werknemers efficiënt samen kunnen werken. Onze cloud service bestaan uit het beheer van de systemen, hosting van de website en online back-up. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

24/7 hulp ICT bedrijf omgeving Haarlem

Ontvang bij CaptureTech 24/7 hulp en advies op het gebied van IT beheer. De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van medewerkers. Het vormt hét aanspreekpunt voor medewerkers waar zij terecht kunnen voor advies en vragen. Tegenwoordig is ICT niet meer weg te denken binnen een organisatie. Remote werken en meeting, online omgeving en werken in de cloud brengt de nodige risico’s met zich mee. Wij zorgen voor de IT security van jouw organisatie.

ICT bedrijf voor jouw organisatie in Haarlem

Ben je benieuwd welke IT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie in Haarlem? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze experts neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close