Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in de regio Alphen aan den Rijn? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, cloud services en werkplek-as-a-service. Wij zorgen ervoor dat jouw computersystemen up-to-date blijven. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Alphen aan den Rijn. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt iedere organisatie een passende ICT oplossing in regio Alphen aan den Rijn: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

Door je IT beheer volledig te outsourcen naar CaptureTech behoren alle digitale problemen tot de verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur goed wordt ingericht en alle systemen up-to-date blijven. Wij voorzien je van advies op maat en regelen alles van A tot Z. Van levering tot implementatie, beveiliging en onderhoud. Met onze Managed IT Services hoef je niet meer om te kijken naar de gezondheid van jouw organisatie op digitaal vlak.

Security-as-a-Service

Voor veel organisaties is digitale veiligheid een grote uitdaging. De kwetsbaarheid op het gebied van IT ligt hoog. Risico’s liggen overal op de loer: phishing links, hacks of zelfs ransomware attacks. Dit kan leiden tot grote (financiële) schade voor jouw organisatie. Met CaptureTech Cyber Shield hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Onze experts brengen de risico’s binnen jouw organisatie in kaart en bieden hiervoor passende oplossingen. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Dat is IT beveiliging van het hoogste niveau.

Softwareoplossingen

Werken met de beste Microsoft programma’s? Als Microsoft Gold Partner bieden wij je alle mogelijkheden tot de beste software. Met een goede implementatie wordt het nog makkelijker om met collega’s samen te werken in verschillende Office apps, zoals Microsoft Teams. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

ict bedrijf alphen aan den rijn

24/7 ICT hulp in Alphen aan den Rijn

Heb je ICT hulp nodig in de omgeving Alphen aan den Rijn? Het uitvoeren van werkzaamheden in een digitale omgeving is anno 2022 niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op afstand werken, werken in de cloud, online meetings; vrijwel iedere organisatie heeft te maken met een online werkomgeving. Dit biedt een hoop kansen, maar brengt ook een aantal risico’s met zich mee. Weet jij bijvoorbeeld hoe het gesteld staat met jouw IT security? Of wat de staat is van jouw computer- en netwerksystemen? Voor veel ondernemers blijft dit een zorgelijk punt. Gelukkig ben je bij CaptureTech aan het juiste adres om dit onderdeel uit te besteden.

ICT Bedrijf voor jouw organisatie in Alphen aan den Rijn

Ben je benieuwd welke IT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specliasten neemt contact met je op.

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close