Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in ICT in de regio Amsterdam? CaptureTech ontzorgt organisaties op het gebied van alle IT onderwerpen. Denk aan IT Security, ICT infrastructuur, Cloud services en werkplek-as-a-service. Wij helpen met het veilig en efficiënt inrichten van de digitale omgeving van jouw organisatie in Amsterdam. Wat het ICT vraagstuk ook is, wij vinden een passende oplossing.

Onze IT diensten

Voor ieder mogelijk IT probleem een oplossing, dat is ons streven. Voor veel bedrijven geldt dat de ICT een kwetsbare plek is binnen de organisatie. CaptureTech biedt iedere organisatie een passende oplossing: van losse diensten tot volledig IT beheer. Net wat jouw organisatie nodig heeft.

Volledig IT beheer

Besteed het IT-beheer van je organisatie in Amsterdam volledig uit aan CaptureTech. Wij zorgen dat alle computersystemen up-to-date blijven en alles goed blijft werken. Wanneer het nodig is komen we op locatie om problemen op te lossen. We voorzien je van advies op maat en regelen alles van A tot Z. Van levering tot implementatie, beveiliging en onderhoud. Met advies op maat brengen we de gehele ICT- situatie in kaart en geven gericht advies.

Security-as-a-Service

Digitale veiligheid is net meer weg te denken binnen organisaties. Hacks, ransomware aanvallen of datalekken komen regelmatig in het nieuws. Dit moet je zien te voorkomen. Hierbij is IT-Security een belangrijk aspect, en laat CaptureTech nu net de expert zijn. Met CaptureTech Cyber Shield hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Onze experts nemen alles uit handen en zorgen dat jouw organisatie minder risico loopt. Om de digitale veiligheid te waarborgen blijven we continu nieuwe tests uitvoeren en verbeteringen doorvoeren. Zo komt je niet voor verrassingen te staan.

Softwareoplossingen

CaptureTech zorgt als ICT-bedrijf voor jouw organisatie in regio Amsterdam. Dit doen we door verschillende oplossingen te bieden voor integratie met andere services zoals Microsoft, Office 365 en SharePoint. Als Microsoft Gold Partner bieden we je alle mogelijkheden tot de beste software. Wij zorgen voor de implementatie van alle systemen en zorgen er zo voor dat alle collega’s samen kunnen werken. Ben je op zoek naar andere softwareoplossingen? Laat het ons weten. We adviseren je graag.

ICT bedrijf Amsterdam

24/7 hulp ICT-bedrijf Amsterdam

Hulp nodig met de ICT van jouw organisatie in omgeving Amsterdam? De servicedesk van CaptureTech staat 24/7 klaar om te faciliteren binnen alle aspecten van IT. Wij zijn hét aanspreekpunt wanneer je vastloopt in de digitale omgeving. Het biedt namelijk vele kansen, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Wij geven graag passend advies over IT security, computer- en netwerksystemen. Voor veel ondernemers blijft dit een zorgelijk punt. Gelukkig ben je bij CaptureTech aan het juiste adres om dit onderdeel uit te besteden.

ICT bedrijf voor jouw organisatie in Amsterdam

Ben je benieuwd welke IT oplossingen wij kunnen bieden voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een partner aan wie je jouw IT beheer kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Onze ICT experts kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en de diensten die geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0252 241 544.

Meer informatie of een offerte?

We adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close