Blog

Op de CaptureCouch: William Breugem

10 augustus, 2023
CaptureTech Raoul
Raoul Nuberg
William Breugem van CaptureTech
10 augustus, 2023
Raoul Nuberg

In de altijd dynamische wereld van technologie en innovatie zijn er mensen die deze veranderingen vol enthousiasme en vasthoudendheid omarmen. William Breugem, technisch consultant bij CaptureTech, is zo iemand. Zijn reis begon in de klaslokalen van het Hoornbeeck College in Rotterdam en leidde hem uiteindelijk naar de spannende wereld van technologie bij CaptureTech.

Van religieuze school naar ICT-Succes

William, een nuchtere 29-jarige, herinnert zich zijn dagen op het Hoornbeeck College, een religieuze MBO-school, met een glimlach. ‘Het was een strenge school, met strikte regels en een verplicht godsdienstonderwijs. Maar ze hadden zes jaar achter elkaar de beste ICT-opleiding, dus ik koos ervoor. Het was een uitdaging, maar het heeft goed uitgepakt,’ zegt hij. 
 
Zijn reis naar CaptureTech begon met een stage bij IT-innovators, een bedrijf dat later werd overgenomen door CaptureTech. ‘Ik begon als stagiair, daarna supportbeheer en nu technisch consultant. Het is een geweldige reis geweest,’ zegt hij met een glimlach. ‘Ik ben trots op de stappen die ik heb gezet, van een speciale school naar VMBO, vervolgens MBO niveau 2 en 4, en nu technisch consultant bij CaptureTech. Het was misschien een langere route, maar voor mij zeker een grote overwinning.’ 

 

Groeien bij CaptureTech

Bij CaptureTech heeft William de kans gekregen om te leren en te groeien, een kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. ‘De ICT-sector blijft altijd evolueren. Als je de kans krijgt om te leren en door te groeien binnen een bedrijf, is dat heel belangrijk. Dat is wat CaptureTech biedt,’ legt hij uit.

De weg naar succes bij CaptureTech was voor William niet altijd gemakkelijk. Zoals iedereen in de snel veranderende tech-sector, heeft hij te maken gehad met uitdagingen die zijn vastberadenheid en bekwaamheid hebben getest. ‘Er waren zeker momenten van twijfel en angst,’ geeft hij toe.

Echter, in plaats van zich te laten ontmoedigen, gebruikte William deze hindernissen als een kans om te groeien. ‘Elke uitdaging leerde me iets nieuws en dwong me om oplossingen te vinden,’ zegt hij. Eén memorabele uitdaging was de implementatie van een complex systeem voor een grote klant.

William CaptureTech

Ondanks de technische moeilijkheden en strakke deadlines, slaagde hij erin het project succesvol af te ronden. ‘Deze ervaringen hebben me laten inzien dat ik alles kan bereiken wat ik wil,’ zegt William. ‘Elke overwinning, hoe klein ook, heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen.’ Deze ervaringen hebben hem geleerd dat elke uitdaging een kans biedt voor persoonlijke en professionele groei.

Bedrijfscultuur bij CaptureTech

De cultuur bij CaptureTech is iets waar William enorm enthousiast over is. ‘CaptureTech heeft een werkomgeving die aanspoort tot groei,’ zegt hij. ‘Het is een open, collaboratieve omgeving waar je altijd bij je collega’s terecht kunt voor vragen of advies.’

De flexibiliteit bij CaptureTech is ook iets waar William waarde aan hecht. Het bedrijf begrijpt dat iedereen uniek is en moedigt individuele groei aan. ‘Bij CaptureTech word je niet in een hokje gestopt. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in het tempo dat bij jou past,’ legt hij uit. Daarnaast geeft hij aan dat de cultuur bij CaptureTech de werknemers motiveert om hun potentieel volledig te benutten. ‘De support van mijn team en de positieve cultuur bij CaptureTech hebben me geholpen te groeien en nieuwe doelen te bereiken,’ voegt hij eraan toe.

William benadrukt dat de combinatie van een ondersteunende werkomgeving en de mogelijkheid tot individuele groei een essentiële rol speelt in zijn succes bij CaptureTech.

 

Fascinatie en dankbaarheid

William’s fascinatie voor technologie gaat verder dan zijn werk. Hij is gefascineerd door kunstmatige intelligentie (AI) en besteedt veel tijd aan het leren en onderzoeken van deze trend. ‘AI blijft me fascineren. Ik kijk documentaires, volg de ontwikkelingen in China, en ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis te vergroten,’ zegt hij.  

William bureau

Terugkijkend op zijn reis, is William dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen en de groei die hij heeft doorgemaakt. ‘Ik heb wel voor een beroep gekozen waarin je altijd verder in kan blijven leren,’ zegt hij. En met zijn vastberadenheid en passie voor technologie, is er geen twijfel dat William nog vele hoogten zal bereiken in zijn carrière bij CaptureTech. 

 

Toekomstplannen en ambities

Terwijl William tevreden is met zijn huidige rol, blijft hij vooruitkijken. Hij heeft hoge ambities voor zijn toekomst bij CaptureTech. ‘Ik wil blijven leren. Er zijn zoveel aspecten van technologie die ik nog wil ontdekken,’ zegt hij.

Zijn passie voor AI speelt een belangrijke rol in zijn toekomstplannen. Hij hoopt deze interesse verder te kunnen integreren in zijn rol bij CaptureTech. ‘Ik wil graag op een dag aan AI-gerelateerde projecten werken. Het potentieel van AI is enorm en ik zou graag zien hoe we dat bij CaptureTech kunnen benutten,’ legt hij uit.

Ondanks zijn ambities, blijft William nuchter. ‘Het is belangrijk om doelen te hebben, maar ik geloof ook in het nemen van stappen op een tijd. Eerst leren, dan groeien,’ concludeert hij.

William Breugem

Als we William vragen wie hij graag op de volgende CaptureCouch wil zien zitten, komt het antwoord vrij snel: ‘Rick van der Voort. Zeker nu hij een andere rol heeft, en niet meer actief met support bezig is.’

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek. Of check onze vacatures.

Rick van der Voort
Rick van der Voort
Service Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
close