Blog

Egwin Dutour op de CaptureCouch

1 februari, 2022
BMaarten de Bakker from CaptureTech
Maarten de Bakker
Marketing Manager
IT specialist Egwin Dutour at CaptureTech
1 februari, 2022
Maarten de Bakker
Marketing Manager

Deze maand begint Egwin als IT Consultant bij CaptureTech. Daarmee zijn hij en Maurice Pronk na 25 jaar wederom collega’s.

De eerste ontmoeting dateert van begin jaren ’90, toen Maurice bij 2005 LAN Services begon. “Tegenwoordig zou het een start-up genoemd worden. Met z’n tweeën werkten we vanuit een onverwarmd pakhuis in Den Haag.” Het bedrijf verkocht computers, installeerde netwerken en er werd veel bekabeling aangelegd. De klanten varieerden van wasserijen tot administratiekantoren.

Gedurende die periode kwamen Maurice en Egwin elkaar tegen bij een klant, waar Egwin verantwoordelijk was voor IT en administratie. “Gezamenlijk hebben we toen gewerkt aan spannende zaken als e-mail voor alle locaties en het inrichten van een Novell netwerk.”

“Destijds was je meer bezig met infrastructuur dan daadwerkelijk gebruikers helpen. Als er iets was, dan kon je niets anders dan in de auto stappen en naar de klant,” zegt Maurice. “Tegenwoordig is dat meer een uitzondering geworden. Dat vinden we overigens niet altijd de juiste weg.”

In 1997 kwam Egwin in dienst bij 2005 LAN Services en werden ze echt collega’s waarna ze een paar jaar samenwerkten. Beiden hadden de instelling van niet lullen maar poetsen en altijd zin in iets nieuws. Rond eind 1999 begon Maurice voor zichzelf met IT Innovators terwijl Egwin binnen 2005 LAN Services doorgroeide tot de tweede man binnen het bedrijf. In de 20 jaar die volgden hielden ze contact en werd er soms ook samengewerkt voor bepaalde projecten.

IT specialists Maurice Pronk and Egwin Dutour from CaptureTech

 

Aan de slag

Egwin gaat zich richten op het verbeteren van de klantbeleving en zorgen dat klanten zich nog meer nummer 1 voelen als het gaat om ondersteuning. De kwaliteit van de dienstverlening heeft altijd onze prioriteit.

“Als Technisch en pre-sales Consultant zal ik klanten gaan helpen met technische vraagstukken en adviezen bij nieuwe uitdagende ontwikkelingen,” vult Egwin aan.

“Ik heb al gemerkt dat het een heel enthousiast team is met een volledig pakket aan IT oplossingen en de blik op de toekomst. Verder zal ik me richten op het nog verder verbeteren van de klantbeleving en de kwaliteit van de dienstverlening en ik zie uit naar het werken met IT in de combinatie met logistieke oplossingen.”

close