CaptureTech Connect software running on laptop and mobile device

Logistieke software

Wil je profiteren van logistieke software? Maar is de stap naar een complex WMS net een brug te ver voor jouw organisatie? Dan hebben wij de oplossing. CaptureTech implementeert logistieke oplossingen waarmee de efficiëntie van logistieke processen aanzienlijk vergroot worden. De logistieke software van CaptureTech is eenvoudig te koppelen aan bestaande systemen, waardoor processen versneld kunnen worden.

Dé software oplossing voor jouw logistieke proces

Het meten van de prestaties van de orderpickers op de werkvloer, het automatiseren van magazijnprocessen en inzicht krijgen in het beheren van alle mobiele apparaten. Dit zijn enkele voorbeelden waar de logistieke software van CaptureTech jou bij kan helpen. Als onderneming met logistieke activiteiten is het efficiënt inzetten van middelen, mensen en tijd van groot belang. CaptureTech implementeert software, waarmee logistieke processen eenvoudig te optimaliseren zijn.

Logistieke systemen van CaptureTech

In de logistieke wereld draait alles om efficiëntie. Zo snel mogelijk opdrachten uitvoeren, voor een zo hoog mogelijk rendement. Onze logistieke software draagt hier aan bij. Hiervoor hebben we o.a. de volgende oplossingen:

CaptureTech Connect mobile application on a handheld device ICT logistiek

CaptureTech Connect software

Voor compleet en real-time inzicht op de werkvloer is CaptureTech Connect de juiste software. Voer met dit logistiek software systeem magazijnactiviteiten uit met scanners, zoals ontvangst, orderpicking, verplaatsingen en voorraadtellingen. Stuur de software aan vanuit jouw ERP systeem. Voordelen van CaptureTech Connect zijn onder andere:

  • Papierloos werken
  • Mensen en middelen efficiënter inzetten
  • Real time inzicht in uitgevoerde en geplande taken
  • Lage instap: vanaf 5 gebruikers

Bekijk software

Logistieke software in het magazijn

Software bij Van der Meulen

“We besparen zo’n 20 uur per week aan orderpicktijd. Bovendien behaalden we al in de eerste maand een reductie van 75% op het aantal manco’s en besparen we 200 pakken papier per jaar.”

Anne Bijlsma
Manager Operations

Bekijk case

CaptureTech Check

CaptureTech Check is een webapplicatie om alle mobile devices te volgen, reparaties te beheren, toezicht te houden op technologische implementaties en rapportages te genereren. COS is een ondersteunende ‘plug & play’ applicatie voor scanners, pda’s en tablets.

Hilverda de Boer employee looking at CaptureTech Insight software

CaptureTech Insight

CaptureTech Insight van CaptureTech is het logistieke systeem dat zorgt voor 100% inzicht in jouw data. Met CaptureTech Insight zie je precies hoe processen verlopen. Klanten die CaptureTech Insight al gebruiken, realiseerden aan de ene kant significante besparingen en aan de andere kant verbeterden ze de kwaliteit van hun dienstverlening. Een win-win dus.

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact met ons op via +31 252 241544 of stuur een mail naar [email protected] .

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close