Warehouse worker doing a quality check on goods being shipped
Productie en Magazijn

Kwaliteitscontrole

Met een gestructureerd proces voor kwaliteitscontrole voorkom je dat beschadigde items verder het productie- of distributieproces ingaan. Ook vermijd je leveringen met schade en incorrecte voorraden door niet-geregistreerde breuk. Bovendien zorgen realtime registraties van kwaliteitscontroles ervoor dat je discussies met klanten en leveranciers voorkomt. En je stelt hen, en jouw medewerkers, in staat om snel te handelen wanneer nodig.

Kwaliteitscontrole in het magazijn

Maak gebruik van de juiste hulpmiddelen die helpen bij het communiceren van problemen die direct oplossingen vereisen. Voer de controles uit met tablets of andere mobiele terminals, bijvoorbeeld bij de inslag, verplaatsingen, crossdocking of verzending. Door de realtime verbinding met jouw WMS of TMS worden de resultaten van de kwaliteitscontrole direct opgeslagen bij de juiste batches of producten.

Maak foto’s van breuk, check gewichten en temperatuur en deel eenvoudig de juiste gegevens en foto’s met collega’s, klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen alle partijen snel handelen bij negatieve resultaten van de kwaliteitscontrole en worden kosten bespaard.

Productiemedewerkers voert kwaliteitscontrole uit met tablet en pen

Kwaliteitscontrole in productieomgeving

Verminder productiefouten, verhoog de doorvoer en verbeter de efficiëntie met effectieve kwaliteitscontrole. Digitaliseer het kwaliteitscontroleproces met tablets, neem samples door het het hele productieproces en doe laatste checks voor verzending.

Maak gebruik van geautomatiseerde kwaliteitscontrole aan de transportbanden met Machine Vision Systemen. Hierbij nemen slimme camera’s meerdere foto’s van de items op de transportband en vergelijken die automatisch met het golden image. Geschikt voor zowel eenvoudige als complexe kwaliteitsinspecties op je productielijn.

Maatwerk advies

Ben je op zoek naar manieren om de kwaliteit van goederen beter te waarborgen? Of wil je de kwaliteitscontrole efficiënter maken door met minder medewerkers hetzelfde of meer werk te verzetten? Vraag dan onze specialisten om een vrijblijvend gesprek door bijgaand formulier in te vullen. Zij helpen je graag op weg met advies over de juiste combinatie van hardware en software voor kwaliteitscontrole in jouw magazijn of productieomgeving.

Christoph Lambot profile picture in black and white
Christoph Lambot
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close