Illustratie van scanning transportbanden met vaste scanners in een productieomgeving
Conveyor belt scanning

Scanning transportbanden

Geautomatiseerde transportsystemen zijn niet meer weg te denken uit moderne productieomgevingen. Of het nu gaat om zware maakindustrie of voedingsmiddelen, transportbanden vind je overal terug.

Scanoplossingen voor transportbanden

Door scanning bij de transportbanden in jouw productieomgeving identificeer je snel en betrouwbaar alle items op de transportband. En met technieken als Intelligent Imaging kun je zelfs beschadigde 1D en 2D barcodes scannen op een snel bewegende transportband of onder- of overgemarkeerde DPM-codes op moeilijke oppervlakken.

Laat items op basis van de gescande data naar een ander deel van de productielijn gaan. Bijvoorbeeld voor een andere behandeling of verpakking met andere labeldata.

 

Foto’s voor kwaliteitscontrole

Krijg elke keer een perfect beeld van jouw items op de transportbanden, door per item drie verschillende beelden vast te leggen, elk met zijn eigen instellingen. Vergelijk de foto’s met het golden image van jouw product voor hoogwaardige en betrouwbare kwaliteitscontrole.

Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden binnen jouw productiefaciliteit.

Vaste scanner voor scanning van transportbanden in productieomgeving of food processing

Transportbanden met vaste scanners

We werken samen met de grootse fabrikanten van vaste scanners, zoals Zebra en Datalogic. Vaste industriële scanners bieden betrouwbare decodeerprestaties om artikelen automatisch te volgen en op te sporen van productie tot distributie. Identificeer elk onderdeel en elke verpakking met een model voor elke toepassing. En je kunt inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften met eenvoudige functie-upgrades.

Bekijk vaste scanners

RFID tunnel voor scannen van transportbanden in productie of logistieke omgevingen als magazijnen en distributiecentra

RFID Transportbanden

Volg en traceer eenvoudig items terwijl ze door de productieomgeving bewegen met RFID tunnel. De goederen zijn voorzien van RFID tags welke automatisch worden gescand wanneer ze door de tunnel gaan. De tunnel wordt op maat gemaakt voor jouw situatie en geïntegreerd met jouw ERP voor optimale inzetbaarheid, voorraadbeheer en foutloze traceerbaarheid van jouw ingrediënten, spare parts, halffabricaten of afgewerkte product.

Bekijk RFID tunnel

Transportbanden scanning implementeren?

Ben je op zoek manieren op jouw productieomgeving te optimaliseren? Denk je dat transportbanden scanning je daarbij kan helpen? Vraag onze specialisten om een vrijblijvend gesprek door het formulier in te vullen. We nemen binnen enkele dagen contact met je op. Na een eerste gesprek weet je welke mogelijkheden er zijn op het gebied van hardware, software en IT diensten om jouw project tot een succes te maken.

Christoph Lambot profile picture in black and white
Christoph Lambot
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close