Nieuws

Vergelijk ProGlove en handheld scanner

4 augustus, 2023
ProGlove MARK display vs Handheld orderpicking
4 augustus, 2023

Dat je met de ProGlove MARK Display draagbare scanner sneller kunt werken is inmiddels bekend. Maar hoeveel gaat het nu werkelijk sneller in vergelijk met een traditionele handheld scanner? Wij namen de proef op de som bij onze klant Fine Dining & Living, een groothandel in Geel, België. Bekijk hieronder het resultaat.

De juist technologie voor orderpicking

Het orderpickingproces is een tijdsintensieve activiteit, waarbij relatief veel magazijnmedewerkers betrokken zijn. Hierdoor levert elke verbetering in efficiëntie en foutenreductie aanzienlijke voordelen op. Maar hoe kunnen we bepalen welke orderpick-techniek het beste resultaat oplevert voor onze specifieke situatie? Welke hardware en software hebben we nodig om dit te ondersteunen? En hoe past deze oplossing in ons bredere IT-landschap? En voldoet de infrastructuur, zoals WiFi, nog wel aan de minimale vereisten voor een soepel orderpickingsysteem? Ieder magazijn of DC is anders en heeft eigen specifieke uitdagingen.

Onze specialisten kunnen je uitstekend helpen met deze vraagstukken. We beschikken over deskundigen op zowel het logistieke procesniveau als het IT-netwerkniveau. We kunnen bijvoorbeeld een snelle scan uitvoeren van ons orderpickingproces en een rapportage opstellen die ons helpt bij het bepalen van de juiste strategie.

ProGlove partner

Wil je weten of de ProGlove technologie de juiste is voor jouw magazijn of DC, productieomgeving of retail store? Als enige Platinum Partner van ProGlove in de Benelux zijn onze klanten verzekerd van de beste service. Onze medewerkers worden uitgebreid getraind en verzorgen integraties met andere apparatuur, software tools en jouw ERP of WMS.

Platinum ProGlove partner

ProGlove ontwikkelt de kleinste en lichtste draagbare draadloze barcode scanners. Wil je weten hoe die je kunnen helpen productiever te worden in je magazijn of DC? Vraag het onze specialisten. Bel +31 252 241544 voor Nederland of +32 3 449 11 59 voor België.

close