Nieuws

CaptureTech gaat samenwerking aan met Gibson Europe

28 januari, 2021
Three Gibson guitars on display
28 januari, 2021

CaptureTech gaat een samenwerking aan met Gibson Europe. De ICT-leverancier zal de gitaargigant voortaan technisch ondersteunen. De technische ondersteuning bestaat uit het proactief beheren van de servers en het werkplek-en systeembeheer.

Internationale oriëntatie

Natasja Janssen, director Human Resources van Gibson Europe: “Zoekend naar een gepaste kennispartner kwamen we uit bij CaptureTech. We zochten een partij passend bij de grootte van onze organisatie. Ook wilden we de lijntjes met onze nieuwe partner erg kort houden. CaptureTech overtuigde ons met een erg duidelijk verhaal en hun internationale oriëntatie, niet onbelangrijk voor een bedrijf met wortels in de Verenigde Staten. Mede door de vlotte communicatie was de keuze snel gemaakt.”

 

Legendarisch

Maarten Anderson, CEO van CaptureTech: “Gibson is natuurlijk een legendarische naam in de muziekwereld. Ik zie deze nieuwe samenwerking als een enorme stap voorwaarts en kijk uit naar de samenwerking om een optimale dienstverlening te kunnen bieden.”

Maarten Anderson van CaptureTech

 

Bekendheid

Gibson dankt haar bekendheid vooral aan het gitaarmodel Les Paul, dat onder meer bespeeld wordt door Slash (Guns ’n Roses), Jimmy Page (Led Zeppelin) en Joe Perry (Aerosmith).

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

close