Shopper in retail store using self scanner to pick orders
Retail

Self Scan

Met self scanning laat je klanten in jouw winkel zelf items scannen terwijl ze winkelen. In realtime weten ze hoeveel er in hun mandje zit, waar ze de beste aanbiedingen kunnen vinden en ze kunnen direct afrekenen.

Optimale winkelervaring met Self Scan

Creëer voor je klanten meer winkelplezier en gemak, geen wachtrijen en een gevoel van meer controle over de winkelervaring. Terwijl je meer loyaliteit en een hogere omzet per klant behaalt en personeel efficiënter kan inzetten. Je leert je klant beter kennen en kunt ze gepersonaliseerde aanbiedingen doen tijdens het winkelen of andere informatie met ze delen.

Klanten pakken de zelfscanners zelf uit de wand bij de ingang van de winkel en beginnen volledig zelfstandig met het scannen van de door hen gekozen artikelen.

 

Retail zelfscan oplossing met zelfscanner bij wildkamp
Klantcase

Wildkamp

“De zelfscanoplossing bespaart klanten tijd, verhoogt de productiviteit van het personeel en vermindert wachtrijen.”

Marc Zijnge
Teamleider ICT

Bekijk case

IT Infrastructuur

Voor implementatie en goede werking van self scan technologie is een betrouwbare IT infrastructuur onmisbaar. Zo zorg je voor feilloze winkelervaringen door professionele WiFI netwerken met sterke access points van de beste kwaliteitsmerken en remote beheer. Maar ook netwerk- en systeembeheer, security en cloud services zijn belangrijk om jouw IT altijd beschikbaar te houden. Met CaptureTech heb je één partner voor je volledige IT landschap.

 

Shopper in retail store using self scan device to scan items

Maximale uptime van Self Scan apparatuur

Door gebruik te maken van CaptureTech Protect heb je een all-in-one service voor het op afstand beheren van al jouw self scan en andere mobiele apparatuur, online repairservice, en automatische updates. Bovendien heb je met onze 24/7 support directe beschikbaarheid tot onze technisch specialisten, zowel telefonische als online. Wij zijn er voor je als iets ‘niet werkt’, als je vragen hebt over een bepaalde functionaliteit of problemen hebt met de installatie of activatie van al jouw mobiele devices.

CaptureTech Protect

Praat met onze retail experts

Benieuwd welke resultaten je met zelfscanning in jouw winkels kan behalen? Op zoek naar de beste manier om te starten? Vul dan het formulier in voor vrijblijvend advies van onze specialisten. Of bel direct +31 252 241544 voor Nederland of +32 3 449 11 59 voor België.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close