Shopper in retail store looking at electronic shelf label for milk
Retail

ESL Pricing

Elektronische Shelf Labels (ESL’s) bieden retailers een reeks functies die de operationele efficiëntie verbeteren, fouten verminderen en de arbeidskosten verlagen. De elektronische etiketten worden eenvoudig op afstand en gecentraliseerd bijgewerkt met de meest actuele product- en prijsinformatie.

Snel en nauwkeurig met ESL pricing

Door de digitale schap- en prijsinformatie bij ESL’s verhoog je de nauwkeurigheid van prijzen en voorkom je prijsverschillen tussen het etiket en de kassa. Beheer de ESL’s op afstand met een handige cloud software tool, waardoor je buitengewoon veel tijd bespaart.

ESL’s zorgen voor verdere digitalisering en integratie van processen door de hele keten, met betrouwbare en realtime informatie. En dat terwijl je het serviceniveau naar je klanten verhoogd door de uitgebreide displaymogelijkheden, altijd de juiste prijzen en een moderne winkelervaring.

ESL Pricing labels

 

Meer verkopen, minder verspilling

Zorg voor meer verkopen door klanten gepersonaliseerde aanbiedingen aan te doen met behulp van precieze geolocation. Of prijs artikelen af wanneer de houdbaarheidsdatum bijna bereikt is, waardoor je bovendien verspilling voorkomt.

 

Sustainability & Werkgeverschap

ESL pricing helpt niet alleen bij efficiencyverbeteringen en vermindering van de foutkans. Doordat er geen papieren etiketten meer nodig zijn verminder je ook afval en door de steeds langere levensduur levert de keus voor ESL’s een directe bijdrage aan doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Door winkelpersoneel te ontlasten van onnodige, handmatige taken zoals etiketten vervangen kun je hun capaciteit beter te benutten. Laat ze zinvoller werk doen, vergroot hun zelfstandigheid en verhoog de werknemerstevredenheid.

Ook voor in-store picking bieden ESL’s uitkomt: Door de handige ledverlichting navigeer je langs vooraf gegenereerde pickroutes. Knipperende lampjes helpen orderverzamelaars snel hun volgende artikel te vinden.

Praat met onze retail experts

Overweeg je ESL pricing in te zetten in jouw retail stores? Vind je het lastig om een idee te krijgen van hoeveel je ECHT moet begroten en hoe je ze integreert in jouw systeem? Zo ja, dan zijn wij er om je te helpen. Bel naar +31 252 241544  voor Nederland of +32 3 449 11 59 voor België. Onze experts staan voor je klaar!

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Glasses on display at a Hans Anders store
Klantcase

Hans Anders

“De RFID-oplossing zorgt voor een betere aanvulling van het assortiment en draagt bij aan een hogere servicegraad in onze winkels.”

Karin van Braam
Director Merchandise Planning & Category Management

Bekijk case

close