in-store picking
Retail IT-oplossingen

In-store Picking

Met in-store picking maak je van een traditionele winkel een winkel en magazijn in één, waar klanten winkelen en medewerkers orders picken voor online bestellingen.

Retailers kiezen voor in-store picking

In-store picking wordt veelal toegepast door winkels in levensmiddelen. Doordat de vraag naar bezorging en afhalen in deze branche flink is toegenomen is het in-store picking proces een belangrijkere rol gaan spelen voor deze retailers. Om het toegenomen aantal bestellingen snel te kunnen uitleveren moet ingezet worden op zo efficiënt mogelijke orderpicking met behulp van gedigitaliseerde werkprocessen.

Omdat de winkelinrichting gebaseerd op het maximaliseren van de verkoop aan klanten en niet op het minimaliseren van de verplaatsingen bij orderpicking zijn slimme IT oplossingen nog belangrijker. Ook ruimtegebrek is een uitdaging bij veel winkels.

Retail worker performing the in-store picking proces

Slimme orderpick oplossingen

Maximaliseer de productiviteit van jouw in-store pickers met technieken als multi-order batch picking en geoptimaliseerde pickroutes.

Laat je medewerkers handenvrij werken met wearables en integreer je software systemen voor realtime overzicht van alle werkprocessen en prestaties van personeel.

Advies nodig?

Vul het formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 252 241544. Na een vrijblijvend eerste gesprek heb je een idee gekregen bij wat de mogelijkheden zijn bij in-store picking en welke IT-oplossingen je het beste kunt inzetten.

 

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close