Illustration of click and collect process in a retail store.
Retail & E-tail

Click & Collect

Click & Collect is een belangrijk onderdeel van de omnichannel strategie die retailers wereldwijd adopteren. Je creëert een optimale winkelervaring voor jouw (digitale) klanten, brengt ze meer gemak door een extra leveringsoptie en je brengt online shoppers naar je fysieke winkel voor een extra klantcontactmoment.

Meer gemak met Click & Collect

Met professionele apparatuur voor bijvoorbeeld barcode scanning richt je de werkprocessen in die nodig zijn bij click & collect. Bereik realtime inzicht in je voorraden op de verschillen de magazijn- en winkellocaties door naadloze integratie met het kassasysteem, e-commerce platform of andere voorraadsysteem. Hierdoor bied je altijd de juiste ophaallocaties aan, kunnen items direct klaar gelegd worden en kan jouw klant snel de bestelling ophalen.

Waarom kiezen voor bij Click & Collect?

  • Maak jezelf minder afhankelijk van transportbedrijven en andere fulfilment partners
  • Krijg minder retouren door weigeringen en andere problemen bij leveringen
  • Behaal een extra mogelijkheid tot upselling door winkelbezoek
  • Bied je klanten meer gemak en eventueel lagere kosten door ontbrekende vrachtkosten

Vraag om vrijblijvend advies

Op zoek naar IT-oplossingen om jouw omnichannel strategie mogelijk te maken? Denk je dat jouw Click & Collect proces efficiënter kan of moet je deze nog ontwikkelen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten helpen je graag op weg en geven je de handvatten die je nodig hebt om de juiste stappen te maken.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close