Waarom stage lopen bij CaptureTech?

Bij ons kun je opgedane kennis van je opleiding in de praktijk brengen en verder verdiepen. Jouw stagebegeleiders en collega’s staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we zorgen ervoor dat alles voor je klaarstaat op je eerste stagedag. Ondanks dat we een ambitieus en groeiend bedrijf waar met nieuwe technologieën wordt gewerkt heerst er een ontspannen werksfeer waar teamwork, collegialiteit en kennis delen centraal staan.

Bijvoorbeeld op de IT afdeling, waar je als stagiair samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het oplossen van software- en hardware gerelateerde problemen en eenvoudige beheerwerkzaamheden. Of bij ons commerciële team, waar je helpt met leadgeneratie en accountmanagement.

hands-on icon

65 medewerkers

Kom terecht in een team van creatieve probleemoplossers, logistieke experts, IT helden en servicegerichte doeners in Nederland en België.
Opportunities icon

Volop kansen

Krijg de kans om in korte tijd veel te leren, zelfstandig te werken en meer te weten te komen over onze ambitieuze plannen en succesvolle projecten.
klanten icon

2500+ klanten

Met ons mooie klantenportfolio, uitdagende projecten in zeer uiteenloopede branches en verschillende oplossingen blijft je stage boeien.

Ervaringen van onze stagiairs

Stagiairs bij CaptureTech worden vaak gemotiveerd door hectiek en afwisseling, waarbij kwaliteit en resultaat voorop staan. Analytisch denken en probleemoplossend vermogen dragen bij aan een succesvolle invulling van een stage. Omdat de klant centraal staat zijn onze stagiairs sterk gericht op de klant en de kwaliteit van de dienstverlening.

Mano stage
Stagiairs

Op de IT afdeling

“Ik werd echt onderdeel van het team, heb me nooit minder of anders gevoeld. Ze gooiden me niet in het diepe, maar gaven me de tijd om te wennen en als ik iets goed deed, kreeg ik ook oprechte complimenten. Het is fijn om onderdeel te zijn van zo’n team en zo’n organisatie, het vormt toch het eerste beeld dat je hebt van het echte werkende leven.”

Mano van Rijswijk – Student Expert IT Systems & Devices, Nova College

Lees Mano’s verhaal

CaptureTech stagiair Cas van Veen
Stagiairs

Op de Sales & Marketing afdeling

“Iedereen gaat leuk met elkaar om hier. Vrijdag doen mensen meestal nog een biertje in de kantine. Het is gewoon gezellig. En als je ergens hulp bij nodig hebt, dan kun je dat altijd vragen.”

Cas van Veen – Student Sales & Accountmanagement, Hogeschool Utrecht

Lees Cas’ verhaal

Onze stageplekken

Op dit moment hebben we geen openstaande stageplekken. Maar hou deze pagina in de gaten…

Zit jouw stageplek er niet tussen?

Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet sluit jouw opleiding aan bij wat we zoeken.

Stuur sollicitatie

Vertrouwd door 2500+ organisaties

Door het verbinden van systemen, data en mensen maakt CaptureTech beter (samen)werken op kantoor en in logistiek mogelijk. We helpen onze klanten met het digitaliseren, optimaliseren en beheren van werkprocessen en IT-omgevingen. Hierdoor worden zij productiever en beleven hun medewerkers meer plezier aan hun werk. We geven advies en leveren betrouwbare hardware, intuïtieve software en aanverwante IT-services. Zo implementeren en beheren wij technologieën als Voice Picking, RFID, Barcoding, Cloud services, IT-infrastructuur en Cyber Security oplossingen.

Bekijk onze klanten

Klaar voor een stage bij CaptureTech?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek.

Maurice Pronk profile photo in black and white
Maurice Pronk
Director Operations

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
close