Valdetectie

Valdetectie bij barcode scanners is een technologie die wordt gebruikt om de integriteit van de gegevens te waarborgen die door een barcode scanner worden verzameld. Het detecteert of de scanner gevallen is en daardoor mogelijk beschadigd. Hierdoor wordt voorkomen dat er mogelijke fouten of corruptie in de barcode-informatie wordt gescand en zorgt ervoor dat de informatie op een betrouwbare manier worden opgeslagen en verwerkt. Dit helpt om de nauwkeurigheid van de informatie die door de barcode wordt verstrekt te waarborgen en te voorkomen dat onjuiste informatie wordt verwerkt.

Door valdetectie voorkom je ook dat een scanner, of andere mobiele apparatuur die je gebruikt in je warehouse of productieomgeving, te vaak ter reparatie wordt gestuurd.

Horeca van Zon vrachtwagen
Klantcase

Horeca Van Zon

“Door de geïntegreerde valdetectie weet Horeca Van Zon nu ook precies wanneer iemand een toestel heeft laten vallen.”

Bekijk case

Duurzame barcode scanners

Er zijn verschillende manieren om de duurzaamheid van barcode scanners te waarborgen:

  1. Kwaliteitsproducten kiezen: Kies altijd barcode scanners van bekende en betrouwbare merken, die een hoge nauwkeurigheid en robuustheid beloven. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken van mobiele apparatuur die ontwikkeld zijn voor industriële toepassingen.
  2. Juiste opslag en gebruik: Bewaar barcode scanners op een beschermde locatie, zoals een Smart Locker, en zorg ervoor dat ze op de juiste manier worden gebruikt. Gebruik de apparatuur waarvoor het gemaakt is. Niet ieder model is geschikt voor blootstelling aan extreme temperaturen en vochtigheid.
  3. Regelmatig onderhoud: Voer regelmatig onderhoud uit aan barcode scanners, zoals schoonmaken en vervangen van de batterijen. Daarmee waarborg jeom de prestaties en betrouwbaarheid.
  4. Software-updates: Met Mobile Device Management installeer je de nieuwste software-updates voor barcode scanners om te profiteren van verbeteringen en beveiligingsupdates.
  5. Goede ondersteuning: Zorg voor een goede ondersteuning door het afnemen van een servicepakket, zoals CaptureTech Protect.

Door deze stappen te volgen, kunt u de robuustheid van uw barcode scanners verbeteren en ervoor zorgen dat ze op een betrouwbare manier blijven werken.

close