Draadloze barcode scanner

Draadloze barcode scanner

Draadloze barcode scanners: ideaal voor jouw logistiek. Wanneer je gebruik maakt van een barcoding techniek wil je hierbij natuurlijk ook de beschikking hebben over de beste draadloze barcode scanners. Zo haal je namelijk het meeste uit het systeem.

Voordelen draadloze barcode scanner

Het grote voordeel aan draadloos is dat orderpickers de scanners overal in het warehouse bij zich kunnen dragen. Als implementatiepartner en (merk)onafhankelijke en vertrouwde adviseur is CaptureTech de ‘go-to’ partij voor bedrijven met logistieke processen en vormen we een belangrijke schakel tussen multinationale fabrikanten van hardware zoals Zebra en Honeywell en eindgebruikers in de Benelux.

barcode scanning

Draadloze barcode scanners: de beste merken

CaptureTech is specialist op het gebied van het logistieke proces. Wij werken nauw samen met de grote merken op het gebied van barcoding. Niet voor niets staan wij bekend als partner van onder meer Zebra, Honeywell en Datalogic. Mocht je op zoek zijn naar draadloze barcode scanners van deze merken dan kunnen wij je hier uitstekend bij helpen.

Zebra

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Zebra hardware wat essentieel is voor de logistiek. Hun draadloze barcode scanners zijn dan ook veruit het populairst binnen de markt. Bij het fabriceren van hun producten wordt er niet alleen rekening gehouden met het technische aspect, maar ook het ergonomische. Zo worden er scanners ontwikkeld die lichter zijn dan traditionele scanners, ten behoeve van het verminderen van spiervermoeidheid.

Honeywell

Honeywell is een bedrijf wat uitgebreide oplossingen levert voor het verbeteren van bedrijfsprestaties en veiligheid op de werkplek. De producten van deze fabrikant worden in allerlei branches gebruikt. Denk aan lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg, field service en automotive. Ook in de transport- en logistieke wereld worden de scanners van Honeywell veel gebruikt.

Datalogic

Ook Datalogic is een grote speler op het gebied van barcode scanners. Deze fabrikant houdt zich niet alleen bezig met het ontwikkelen van scanners, maar profileert zich ook als leverancier van totaaloplossingen. Denk hierbij aan computers, sensoren en meer. Wij kunnen alle populaire modellen van Datalogic leveren, mocht je hier naar op zoek zijn.

draadloze barcode scanner

Koppeling met de juiste barcodescanner software

Toch heb je meer nodig dan enkel goede barcodescanners. Naast de hardware speelt ook de software namelijk een belangrijke rol. Door gebruik van de juiste barcode scanner software kun je pas echt een hogere efficiëntie bereiken en starten met besparen in kosten.

Bij CaptureTech hebben wij onze eigen software ontwikkeld waarmee je de logistieke processen binnen jouw bedrijf eenvoudig kunt optimaliseren. Simpel door het meten van prestaties en meer inzicht te krijgen in jouw data kun je gemakkelijk knelpunten in jouw bedrijf herkennen en oplossen. Onze experts vertellen je er graag meer over.

quantore logo

Quantore

“Wij vertrouwen op de door CaptureTech geleverde producten en diensten, die medebepalend zijn voor ons bedrijfssucces”

Clifford Lenkens,
Manager ICT, Quantore

Bekijk case

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact met ons op via +31 252 241544 of stuur een mail naar [email protected] .

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close