Nieuws

Voorkom verlies van draagbare scanners met Virtual Tether

20 augustus, 2021
virtual tether from zebra
20 augustus, 2021

De virtual tether applicatie waarschuwt gebruikers wanneer een draadloze barcode scanner te ver van het basisstation wordt geplaatst of wanneer de scanner gedurende een vooraf ingestelde periode niet op de lader is geplaatst. Hierdoor zijn draadloze scanners altijd waar ze moeten zijn, volledig opgeladen en klaar voor de volgende taak. Er is geen uitvaltijd meer door zoekgeraakte scanners.

 

  • Geschikt voor verschillende modellen
  • Geen vermiste scanners meer
  • Scanners zijn volledig opgeladen
  • Voorkomt uitval door verbroken verbindingen
  • Waarschuwingen volledig configureerbaar

Download hier de brochure!

Meer weten? Download hier dan onze brochure over Virtual Tether

Download

Download brochure

Waarom Virtual Tether?

Wanneer een scanner niet aan een computer of een andere host is gekoppeld bestaat de kans op verlies. Een klant die zelf afrekent bijvoorbeeld, kan per ongeluk de kassa verlaten met een draadloze scanner in zijn winkelwagen. Een winkelmedewerker kan een draadloze scanner in het magazijn achterlaten tijdens een hectische dienst. Of een magazijnmedewerker stopt per ongeluk een scanner in een uitgaande zending van een klant.

Een zoekgeraakte scanner brengt een hoge prijs met zich mee voor uw bedrijf, zoals verloren productiviteit en een verloren bedrijfsmiddel. Nu kunt u gemakkelijk uw draadloze scanners op hun plaats houden met Zebra‘s Virtual Tether. Deze flexibele tool waarschuwt gebruikers wanneer een scanner te ver van zijn basis wordt verplaatst of zich te ver van de oplader bevindt voor een vooraf bepaalde tijdsduur. Het resultaat is dat uw draadloze scanners altijd zijn waar ze waar ze moeten zijn, volledig opgeladen en klaar voor de volgende taak. Maximaliseer de beschikbaarheid van uw draadloze scanners met Virtual Tether.

Virtual tether Zebra

Geen ontbrekende scanners meer

Wanneer Virtual Tether is ingeschakeld, zullen de scanner en houder gebruikers waarschuwen wanneer de scanner buiten het Bluetooth-bereik wordt gebracht. Het alarm stopt zodra de scanner weer verbinding maakt met de cradle, de duur van het alarm verstrijkt of een werknemer het alarm opheft. Met een combinatie van alarmen weten gebruikers direct of ze op het punt staan een draadloze scanner achter te laten. In combinatie met de batterijspaarstand van een scanner helpt Virtual Tether bij het voorkomen van werkonderbrekingen als gevolg van een lege batterij. De LED’s van de houder knipperen wanneer een scanner uit de houder is en gedurende een vooraf ingestelde tijd niet is gebruikt; een handig geheugensteuntje om de scanner terug in de lader te plaatsen. Het resultaat? Scanners zijn altijd opgeladen en klaar voor de volgende taak. En door het minimaliseren van onnodige slijtage van de batterij, kan Virtual Tether de levensduur van van de batterij verlengen.

Voorkom verbroken verbindingen

Wanneer een scanner niet in batchmodus werkt, kan Virtual Tether de werknemers waarschuwen voordat ze buiten het bereik komen van de cradle of het host-toestel. Hierdoor wordt productiviteitsverlies en frustratie voorkomen die het gevolg zijn van verbroken verbindingen en de noodzaak om opnieuw aan te sluiten. Bijvoorbeeld, een draadloze scanner kan trillen en knipperen wanneer een vorkheftruckchauffeur te ver van de vorkheftruck loopt en de scanner op het punt staat de verbinding met de host te verliezen.

Zebra Access Management System

Het Zebra Access Management System is een cloud-based software tool waarmee je eenvoudig apparaten toewijst aan jouw medewerkers. Daarmee maak je ze verantwoordelijk voor het apparaat waarop ze inloggen aan het begin en uitloggen aan einde van elke dienst. ZAMS helpt je bij het verminderen van schade en verlies van apparaten, verlaagt de kosten en zorgt voor een betere return on investment op jouw Zebra apparatuur.

Wilt u meer informatie over de Virtual Tether?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

 

Bas Jansen van CaptureTech
Bas Jansen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close