Nieuws

Succesvolle deelname Transport & Logistics 2023

24 oktober, 2023
Transport & Logistics 2023 Antwerpen
24 oktober, 2023

De Transport & Logistics Beurs 2023 was een onvergetelijke ervaring voor ons team. We zijn overweldigd door de positieve reacties en de waardevolle interacties die we hebben gehad met bezoekers. Lees hieronder in een gedetailleerd overzicht meer over de oplossingen op onze stand, of bekijk de video waarin Christoph van de Vondel hierover vertelt.

Mobiele magazijnapparatuur op transport & logistics 2023

CaptureTech Connect

CaptureTech Connect is ontworpen om je te helpen de belangrijkste logistieke processen te optimaliseren: Goederenontvangst, orderpicking, verplaatsingen en voorraadbeheer. Het stelt je in staat om data van de ERP of de WMS naadloos te integreren met de gebruikte hardware bij deze processen. Met een intuïtieve Cloud applicatie en een geïntegreerde scannerapplicatie zorgen we voor een vloeiende samenwerking tussen jouw hardware en software, wat resulteert in efficiënter magazijnbeheer, foutloos werken en een accurate voorraad.

Hardware-as-a-service op de Transport & ogistics 2023

Hardware-as-a-Service

Het innovatieve pay-per-use model, Hardware-as-a-Service, is een flexibele oplossing wanneer je op zoek bent naar kosteneffectieve scanning hardware. Je kiest hiermee voor een abonnementsformule, wat niet alleen zorgt voor financiële flexibiliteit, maar ook voor aanpassingsvermogen tijdens piekmomenten op je locaties. Met dit model heb je geen hoge initiële investeringskosten, waardoor een directe return-on-investment ontstaat.

wifi en infrastructuur op de Transport & Logistics 2023

WiFi, Infrastructuur & IT Security

In het digitale tijdperk is een betrouwbare netwerkverbinding essentieel. Ons gespecialiseerde netwerkteam zorgt voor een robuuste en veilige netwerkverbinding, waardoor we de One-Stop-Shop worden voor al je digitalisatiebehoeften binnen je locaties. Van het opzetten en volledig beheren van een stabiel WiFi-netwerk tot infrastructuur en het waarborgen van IT-beveiliging, we kunnen het volledig voor je implementeren en beheren.

Handsfree technologie op de Transport & Logistics 2023

Handsfree Technologieën

Onze handsfree technologieën, waaronder de ProGlove handschoen scanner en voice picking, zijn zeer effectief in het verbeteren van de efficiëntie en ergonomie binnen je magazijn. Ze stellen medewerkers in staat om taken zoals orderpicking sneller uit te voeren en zorgen voor meer ergonomie en nauwkeurigheid.

Mobiele Magazijnapparatuur

Mobiele Magazijnapparatuur

De mobiele magazijnapparatuur, van scanners tot tablets en heftruckterminals, is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke veeleisende omgeving. Deze apparaten zijn niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, wat zorgt voor aangenaam en efficiënt werken voor je medewerkers.

CaptureTech Protect op de Transport & Logistics 2023

Bescherm & beheer apparatuur

Met het CaptureTech Protect programma maak je gebruik van Mobile Device Management software zodat we je al je mobiele apparatuur, printers en wifi-infrastructuur kunnen beheren, monitoren en beveiligen.

Daarnaast krijg je tot wel 24/7 toegang tot onze IT-specialisten, zodat je steeds de continuïteit van je processen waarborgt. Applicatiebeheerder Ron Ranzijn van logistiek dienstverlener St vd Brink zegt erover: “Met CaptureTech Protect weten we zeker dat het wel goed zit met onze apparatuur en bedrijfscontinuïteit.”

Demomateriaal & Advies

Het kiezen van de juiste hardware en software is cruciaal voor het succes van elk magazijn, DC, productielocatie, retailomgeving of container yard. Daarom bieden we je niet alleen demomateriaal voor alle soorten apparatuur om te kunnen testen in je eigen omgeving, maar ook deskundig advies van ons ervaren team. Of het nu gaat om het uitzoeken welke apparatuur het beste past bij jouw processen en medewerkers, of het selecteren van de beste softwareoplossing en ondersteunende services, wij staan klaar om je te helpen.

CaptureTech beurs
Event

ICT & Logistiek

Heb je de Transport & Logistics gemist? Kom dan naar de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht.

Vind ons op stand 03.D039, vlak bij het grote terras in het midden van de beurs, of op het cybersecurity paviljoen.

Schrijf je hier in

Advies nodig?

Wil je weten hoe onze oplossingen je kunnen helpen productiever te worden in je magazijn, DC, productielocatie of kantoor? Vraag het onze specialisten. Bel +31 252 241544 voor direct contact of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Advies nodig?

Wil je weten hoe onze oplossingen je kunnen helpen productiever te worden in je magazijn, DC, productielocatie of kantoor? Vraag het onze specialisten. Bel +32 3 449 11 59 voor direct contact of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close