Nieuws

Inruilactie voor printers tot eind 2022

22 november, 2022
Labelprinter voor labels printen bij bijvoorbeeld goederenontvangst of verzending.
22 november, 2022

Onze inruilactie voor printers loopt nog tot eind 2022. Maak nu gebruik van een inruilkorting bij het inleveren van je oude printers bij bestelling van bijvoorbeeld nieuwe Zebra printers. Voor de inruilactie met Zebra kunnen zelfs printers van andere merken worden ingeruild tegen korting.

Printers vervangen

Heb je verouderde draagbare, desktop of andere industriële printers in jouw warehouse? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wellicht dat jouw model en type in aanmerking komt voor een inleverkorting. Daarbij lever je jouw oude printer(s) in en bieden we een korting op een nieuw model.

 

CaptureTech Check software on a laptop

Printers beheren met CaptureTech Check

CaptureTech Check is een service portal die je inzicht geeft in de technische status en details van jouw apparatuur, per site of locatie. Ook meld je in CaptureTech Check eenvoudig en snel een defect apparaat aan, bijvoorbeeld een printer. Stuur het naar ons repair center, volg de status in Check en ontvang gerepareerde apparatuur snel en direct inzetbaar retour.

Bekijk CaptureTech Check

Werken jouw printers optimaal?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om te kijken of jouw printers in aanmerking komen voor een inruilkorting.

 

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close