Nieuws

CaptureTech en SDT Informatics bundelen krachten

11 oktober, 2021
SDT Informatics en CaptureTech team
11 oktober, 2021

CaptureTech uit Dendermonde (B) en SDT Informatics uit Wommelgem hebben aangekondigd te gaan fuseren. Beide bedrijven zijn actief in het optimaliseren van uiteenlopende logistieke processen met behulp van Automatische Identificatie technieken. Zoals voice recognition, barcode scanning, RFID en labelprinting, in combinatie met zelfontwikkelde intuïtieve software en mobiele applicaties. Daarnaast is CaptureTech ook actief in ICT dienstverlening voor kantooromgevingen en oplossingen voor sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer.

Zowel CaptureTech als SDT kenmerken zich door een sterke technische en specialistische kennis van de diverse marktsegmenten waarin zij actief zijn. Beide bedrijven kennen een vergelijkbare cultuur gericht op het bouwen van duurzame klantrelaties en het ontwikkelen van klantgerichte en innovatieve totaaloplossingen. Samen kunnen ze nog beter voorzien in de veranderende behoeften van klanten en als logistieke kennispartner de relaties met hen verder versterken.

SDT en de Belgische vestiging van CaptureTech zullen de komende maanden volledig worden geïntegreerd, waarna ze verder zal gaan onder de naam CaptureTech Belgium. Hierbij zullen alle medewerkers van beide organisaties worden samengevoegd tot een team van 20 medewerkers en de voormalige eigenaren van SDT zullen plaatsnemen in de nieuwe directie. De nieuwe entiteit zal gevestigd zijn in de huidige vestiging van SDT te Wommelgem. Axel Lambot en Bart van den Borre zullen het dagelijks bestuur op zich nemen. Guido Van den Mooter zal het technische team aansturen en verder uitbouwen.

“Door onze krachten te bundelen en het integreren van de twee bedrijven, hebben we een prachtige basis om onze klanten in België nog beter van dienst te kunnen zijn bij het optimaliseren van logistieke processen, zowel qua implementatie en ondersteuning, als ook op het gebied van logistieke softwareontwikkeling en ICT beheer”, aldus Bart van den Borre, directeur van CaptureTech in België. “Daarnaast sluit het klantenbestand van SDT naadloos aan bij onze organisatie en onze plannen voor verdere groei.”

Axel Lambot, directeur van SDT Informatics, vervolgt: “CaptureTech is voor ons de ideale partij om onze groeiambities verder te kunnen verwezenlijken. Het geeft ons de mogelijkheid om de gekende dienstverlening aan onze klanten nog verder te professionaliseren en uit te breiden. Hierbij denk ik aan de 24/7 helpdesk mogelijkheid, ICT ondersteuning, service portal en andere toegevoegde waarde voor onze klanten”.

SDT Informatics logo

Over SDT Informatics

SDT informatics heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van totaaloplossingen en totaalservices voor het optimaliseren van logistieke processen. Door de bijzonder grote kennis van logistieke bedrijfsprocessen weten de ervaren specialisten van SDT de juiste combinatie van hardware, software en professionele diensten te implementeren en haar klanten te voorzien van uitstekende na-service. Meer dan 2000 klanten worden bediend welke voornamelijk actief zijn in transport & logistiek, voedingsdistributie en -productie en industriële niches. Meer informatie kunt u vinden op www.sdt-informatics.be

Benieuwd hoe onze oplossingen u kunnen helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

 

Bas Jansen van CaptureTech
Bas Jansen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close