Nieuws

CaptureTech behaalt Microsoft Partner Gold Status

29 maart, 2021
Microsoft Gold Partner building
29 maart, 2021

Microsoft kent de hoogste partnerstatus, Microsoft Gold Partner, uit aan ICT expert CaptureTech. Daarmee behoort CaptureTech tot een select gezelschap; wereldwijd bereikt slechts één procent van de Microsoft partners deze status.

Schaalbare Microsoft Cloudoplossingen

Microsoft behoort tot de marktleiders in de Cloud met miljoenen bedrijven wereldwijd die gebruik maken van de schaalbare cloudoplossingen. Daaronder bevinden zich bedrijven van alle grootten en in alle denkbare branches, inclusief maar liefst 95% van de Fortune500 bedrijven. Tevens loopt Microsoft voorop als het gaat om data security met een jaarlijkse investering van 1 miljard USD.

Microsoft Gold Partner logo

Als kennispartner is de Microsoft Gold Partner Status een belangrijk accreditatie. We helpen klanten in uiteenlopende branches als logistiek, zorg, accountancy en installatietechniek met de digitale transformatie naar Cloud, door consultancy, implementatie en operationeel beheer van zowel hardware als clouddiensten als Azure, Office365, Teams en SharePoint. CaptureTech zet deze diensten ook in voor haar Smart Portal, van waaruit gebruikers direct toegang hebben tot veel gebruikte third-party applicaties als SAP, Afas, Exact etc. De portal biedt onder andere integraties met HRM pakketten, bevat een declaratiemodule en is volledig aan te passen aan de huisstijl van de opdrachtgever. Daarnaast bouwt en beheert CaptureTech software applicaties op het Azure platform voor haar elektronische lockersystemen.

"De afgelopen jaren zijn we Silver Partner geweest bij Microsoft. Met deze behaalde Microsoft Gold Partner status laten we opnieuw zien dat we deskundig zijn op het gebied van Microsoft technologie. Zo kunnen we onze Cloud oplossingen optimaliseren en weten onze klanten dat wij een betrouwbare kennispartner zijn."
Maurice Pronk profile photo in black and white
Maurice Pronk
Director operations

Gecertificeerde Microsoft professionals

De partner certificering bij Microsoft telt drie niveaus: Microsoft Partner, Silver Partner en Gold Partner. Met de uitreiking van de Gold Partner status onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Een belangrijk criterium om in aanmerking te komen voor de Gold Partner Status is de beschikking over een team van medewerkers die zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform en begeleiden klanten met het maken van geïnformeerde keuzes over het gebruik van Microsoft producten en diensten. Jaarlijks wordt opnieuw beoordeeld of een organisatie nog aan de strenge normen voor Gold Status voldoet. Daarbij zijn ook het hebben van voldoende klantreferenties en een hoge klanttevredenheid belangrijk.

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

 

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close